De ce este mai scumpa noua tableta de la Samsung ca iPad Mini de la Apple (Video)

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 11:37
3163 citiri
De ce este mai scumpa noua tableta de la Samsung ca iPad Mini de la Apple (Video)
Foto: Business Insider

Samsung a dezvaluit detaliile finale legate de tableta Galaxy Note 8.0, insa utilizatorii nu inteleg de ce este mai scumpa ca principalul rival, iPad Mini de la Apple.

In consecinta, un oficial al companiei sud-coreene a precizat ca pentru cei 70 de dolari in plus beneficiezi de mai multe avantaje, precum un stylus si un port de infrarosu.

Philip Berne de la Samsung a dat explicatia pe Twitter, insistand asupra faptului ca, daca vrei o calitate superioara a software-ului, atunci trebuie sa dai mai multi bani.

Tableta Galaxy Note 8.0, cu ecran de 8 inchi, memorie 2GB de RAM si un procesor quad-core de 1,6 GHz, costa 399.99 de dolari.

Conform Business Insider, ar putea exista si alte motive pentru care pretul este perceput ca fiind unul prea ridicat.

Tabletele din familia Galaxy Note sunt produsele de top ale companiei, tocmai de aceea sunt considerate rivalele iPad. Insa exista si unele mai ieftine, din gama Galaxy Tab, care au specificatii mai slabe.

Dar tocmai aceasta este problema la Samsung, deoarece utilizatorii pot deveni confuzi din cauza ca exista prea multe produse similare, la diverse preturi.

In plus, motivele invocate, stylus-ul si portul IR, precizeaza sursa citata, nu sunt suficiente pentru a justifica cei 70 de dolari in plus, in cazul Galaxy Note 8.0.

Tableta poate fi cumparata din Statele Unite incepand de joi.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Samsung Galaxy Note 8, #pret Samsung Galaxy Note 8, #lansare Samsung Galaxy Note 8, #tableta Samsung mai scumpa IPad mini, #noua tableta Samsung scumpa , #galaxy