Ziare.com

Lansare surpriza de la Samsung: Smartphone ieftin, dar cu Android KitKat

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 20:18

   

Lansare surpriza de la Samsung: Smartphone ieftin, dar cu Android KitKat
Compania sud-coreeana Samsung a anuntat lansarea unui smartphone ieftin in stilul Galaxy Ace, destinat utilizatorilor cu bugete reduse. Dar noul smartphone va dispune de caracteristici de top, precum ultimul sistem de operare Android KitKat 4.4 si tehnologia TouchWiz UI.

Desi acest smartphone face parte din clasa entry-level, el este unul dintre primele telefoane mobile din acest sector care va dispune de cea mai recenta versiune a sistemului Android, potrivit Digital Trends.

Noul smartphone Samsung va avea o rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor de 1,2 GHz dual-core, o memorie de 4 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui microSD, 512 MB de RAM si o baterie de 1.500 mAh.

Gigantul IT de la Seul a dotat noul dispozitiv cu o camera foto de 5 megapixeli, cu blitz, in timp ce camera frontala este de doar 0,3 megapixeli.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Noul smartphone este destinat in special "tinerilor si utilizatorilor din zona sociala". El va fi disponibil incepand cu luna aprilie 2014.

Pretul noului smartphone entry-level al celor de la Samsung va fi cuprins intre 200 si 300 de euro. El este destinat in special pietelor emergente, cum ar fi India si China, tari care se confrunta cu o crestere a concurentei in randul producatorilor locali.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2709 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor