Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Masura luata de Samsung pentru a nu pierde definitiv clientii care s-au ars cu Galaxy Note 7

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 12:06
5764 citiri
Masura luata de Samsung pentru a nu pierde definitiv clientii care s-au ars cu Galaxy Note 7
Foto: Samsung

Samsung a decis sa transfere o parte dintre specificatiile telefonului Galaxy Note 7 catre celalalt varf de gama, Galaxy S7.

Masura reprezinta o incercare a producatorului sud-coreean de a limita pagubele create de smartphone-ul ce prezinta pericol de explozie, dupa ce a decis sistarea productiei si a cerut utilizatorilor returnarea dispozitivelor, potrivit Engadget.

Miscarea are loc in contextul in care proprietarii de Note 7 care returneaza telefonul pot primi banii inapoi sau un alt smartphone Samsung, plus diferenta de bani.

Iar compania incearca sa nu piarda foarte multi clienti si mizeaza totul pe S7, in speranta ca va fi destul de atractiv pentru acestia.

Afla motivele pentru care Samsung Galaxy S7 este cel mai bun telefon cu Android de pe piata

Ce functie noua a primit S7 de la Note 7

Astfel, functia "Always on Display" - care pana acum era disponibila doar pentru Note 7 - a fost implementata si la S7, odata cu noul update, transmite Android Authority.

Ea permite afisarea in permananta pe ecran, atunci cand e blocat, a unor informatii precum ceasul sau notificarile primite.

Samsung sustine ca aceasta functie nu va consuma foarte multa baterie - doar 1% la fiecare ora.

Lupta apriga pentru golul lasat de Note 7

In timp ce Samsung se straduieste sa-i pastreze pe cei 2,7 milioane de utilizatori care au cumparat Galaxy Note 7, alte companii vor sa-i atraga de partea lor. Sa nu uitam ca principalii rivali sunt iPhone 7 de la Apple si Pixel de la Google.

Nu in ultimul rand, o bucata din "felia" Samsung e dorita si de producatorii chinezi de smartphone-uri, asa ca lupta in acest domeniu e apriga.

Afla ce smartphone-uri cu Android pot inlocui cu succes Note 7

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Samsung functii Note 7 S7, #Samsung transfera functii Note 7, #Samsung S7 Note 7, #S7 always on , #galaxy