Samsung a prezentat noul Galaxy S7 - ce imbunatatiri are si ce prezenta surpriza a fost la eveniment (Video)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 10:25
10188 citiri
Samsung a prezentat noul Galaxy S7 - ce imbunatatiri are si ce prezenta surpriza a fost la eveniment (Video)
Foto: Facebook/ Mark Zuckerberg

Samsung a prezentat in weekend noile modele smartphone Galaxy S7 si S7 Edge, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Barcelona - Mobile World Congress.

S7 seamana destul de mult cu S6, insa au avut loc cateva actualizari notabile, scrie The Independent.

Samsung a imbunatatit semnificativ camera, fiind adaugata o deschidere mai mare si o tehnologie dual pixel, care sa asigure o mai buna performanta in conditii de lumina slaba, dar si o centrare a imaginii cat de rapid cu putinta.

Si, desi invelisul de sticla si metal nu a surprins pe nimeni, ambele telefoane sunt complet rezistente la praf si la apa. Astfel, telefonul poate rezista 30 de minute la o adancime de un metru si jumatate, fara a fi afectat.

De asemenea, ecranul curbat al S7 Edge va permite comenzi rapide pe care utilizatorii le vor putea personaliza. Asta va insemna ca aplicatii importante vor fi mult mai usor de accesat.

Samsung a mizat insa mult si pe realitatea virtuala, in timpul evenimentului, astfel ca toti cei care au asistat la prezentare au primit ochelari Gear VR folositi de gigantul IT pentru prezentarea telefoanelor mobile.

De asemenea, Samsung a anuntat aparitia dispozitivului Gear 360, o camera de marimea unei mingi de tenis, care poate sa realizeze fotografii si clipuri panoramice. Gear 360 va veni la pachet cu S7. Clipurile filmate cu Gear 360 vor putea fi urmarite cu ajutorul ochelarilor Gear VR, ce vor fi primiti gratuit odata cu precomenzile pentru Galaxy S7 sau S7 Edge.

O prezenta surprinzatoare la evenimentul din weekend a fost cea a lui Mark Zuckerberg, care a vorbit despre planurile sale de a lucra cu Samsung pentru a face din realitatea virtuala o experienta mai sociala.

Noile dispozitive vor fi disponibile publicului incepand din 11 martie, iar precomenzile de dinainte de 5 martie vor fi onorate cu 3 zile mai tarziu, adica pe 8 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#Samsung Galaxy S7, #Samsung lansare S7, #Samsung prezentare Galaxy S7 , #galaxy