Samsung a scos la vanzare Galaxy S7 si S7 Edge

Vineri, 11 Martie 2016, ora 14:13
5434 citiri
Samsung a scos la vanzare Galaxy S7 si S7 Edge
Foto: Facebook/Samsung

Compania multinationala de tehnologie Samsung Electronics a lansat la vanzare, in premiera, noile smartphone-uri din gama superioara Galaxy S7 si S7 Edge, care vor fi disponibile, momentan, pentru consumatorii din 50 de tari.

Modelele Galaxy S7 si versiunea Edge, cu marginile curbate, au ajuns in rafturile magazinelor din Coreea de Sud, unde Samsung isi are sediul, si, pe parcursul zilei, vor fi puse in vanzare in Uniunea Europeana, SUA, China si alte piete, a precizat pentru EFE un purtator de cuvant al companiei de la Seul.

Samsung Galaxy S7 e rezistent la apa, dar are si o problema ce poate supara utilizatorii

Magazinele de telefonie mobila din centrul Seulului sunt putin mai aglomerate decat in mod obisnuit, dar fara cozi mari, si, in interior, modelul S7 este protagonistul, cu numeroase modele de proba, cartele, brosuri si chioscuri promotionale.

In Coreea de Sud smartphone-ul a fost pus in vanzare la un pret de 836.000 woni (626 euro, 700 dolari), un pret de lansare usor sub cel al predecesorului sau, S6.

Samsung Galaxy S7 ia fata rivalului iPhone si impresioneaza prin doua aspecte importante (Video)

Conducerea Samsung Electronics, care este increzatoare ca noul sau smartphone va depasi vanzarile inregistrate de S6, a dat asigurari ca rezervarile facute de clienti pentru S7 au fost mai mari fata de cele inregistrate in urma cu un an pentru modelul anterior, dar nu a dat cifre concrete.

Galaxy S7 are un ecran de 5,1 cm si structura conventionala, in timp ce S7 Edge are 5,5 cm si marginile curbate. Printre noutatile cu care vin cele doua telefoane se numara rezistenta la apa, o mai mare putere si o camera mai rapida.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Samsung S7 magazine, #Samsung S7 vanzare , #galaxy