Samsung Galaxy S4, criticat in presa americana

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 21:25
5273 citiri
Samsung Galaxy S4, criticat in presa americana
Foto: Bloomberg

Odata cu lansarea oficiala, Samsung Galaxy S4 a devenit cel mai mare rival pentru modelul Apple iPhone 5, insa expertii americani nu s-au dovedit a fi incantati de produsul sud-coreenilor, pe care il lauda datorita ecranului de cinci inchi si hardware-ului puternic care permite utilizarea concomitenta a mai multor aplicatii, insa il critica pentru software-ul sau slab si lipsa unor schimbari inovatoare.

"Galaxy S4 are un design frumos si un bun sistem Android, insa in esenta sa nu este altceva decat un model S3 reactualizat. Mai mult, S4 are aceeasi marime si este fabricat din plastic. Practic, daca iti cumperi acest nou model, nimeni nu va observa, toti vor crede ca ai vechiul telefon S3", a declarat David Pogue, editorialist al New York Times, informeaza The Koreea Herald.

La randul sau, Hayley Takayama, expert al Washington Post, a declarat ca noul S4 contine unele aplicatii utile, insa altele fie sunt slab dezvoltate, fie nu au nici o aplicativitate, caracterizand telefonul ca unul bun, in special datorita procesorului si a camerei foto, insa fiind departe de a aduce ceva distinct pe piata smartphone-urilor.

Michael Calore, expertul Wired, a adaugat ca, desi Samsung Galaxy S4 se mandreste cu noi aplicatii, acestea sunt ca si inexistente, intrucat nu pot fi folosite in cadrul celor mai utilizate programe la nivel global.

Acesta a oferit nota 7 smartphone-ului, folosind o scala de la 1 la 10, adaugand faptul ca multe aplicatii l-au incantat in primele 5 minute, insa apoi nu le-a mai folosit deloc in urmatoarele cinci zile. Cea mare problema, conform acestuia, consta in faptul ca aplicatii precum "Smart Scroll" sau "Air Gestures" nu pot folosi programe precum Chrome, Google Reader sau Kindle app.

Nici Walter Mossberg de la Wall Street Journal nu s-a declarat incantat de noul S4, adaugand: "Modelul contine multe aplicatii Android standard, in timp ce o parte a noilor aplicatii nu functioneaza deloc bine". Totodata, renumitul jurnalist a recomandat cititorilor sai sa aleaga modelul HTC One, pe care il considera mult mai util decat S4.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#samsung galaxy s4 probleme, #critici samsung galaxy s4 , #galaxy