Samsung Galaxy S4, telefonul de senzatie care ameninta iPhone (Video)

Duminica, 17 Martie 2013, ora 19:09
5918 citiri
Samsung Galaxy S4, telefonul de senzatie care ameninta iPhone (Video)
Foto: inquisitr.com

Noul model de smartphone al celor de la Samsung abia a fost lansat si deja este comparat cu iPhone 5. Caracteristicile acestui ultim model lansat de sud-coreeni il fac un adversar de temut pentru Apple.

Noul Samsung Galaxy S4 este mai subtire decat Samsung Galaxy S3, oferind un afisaj mai generos, scrie inquisitr.com. In plus, acesta permite chiar recunoasterea faciala a utilizatorului, ceea ce iPhone 5 nu poate face.

Fata de smartphone-ul celor de la Apple, acest model al companiei Samsung are un procesor mai puternic, ecranul ofera detalii mai multe, controlul asupra telefonului facandu-se chiar si fara atingere.

Cu toate acestea, iPhone 5 este mai subtire si cantareste mai putin.

Sistemul de operare este o alta caracteristica importanta a acestor doua modele rivale. Noul Samsung Galaxy vine cu Android 4.2.2 Jelly Bean, iar iPhone-ul se remarca prin sistemul iOS6.

Totul depinde de preferinta utilizatorului, fiind greu de desemnat un castigator in aceasta privinta.

Criticii de specialitate spun ca Samsung Galaxy nu aduce noutati remarcabile, insa cele pe care le incorporeaza sunt importante.

Cei de la Samsung au avut o campanie publicitara impresionanta, dorind sa lanseze acest model asa cum se cuvine.

Noul smartphone Samsung beneficiaza de celebritatea modelului precedent, fiind destul de greu sa nu aiba succes, date fiind trasaturile remarcabile pe care Samsung Galaxy S3 le are.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#smartphone Samsung Galaxy S4, #iphone 5 apple telefon , #galaxy
Comentarii