Samsung Galaxy S5 dezamageste: Cinci lucruri esentiale care nu se regasesc la noul telefon (Video)

Marti, 25 Februarie 2014, ora 10:34
14580 citiri
Samsung Galaxy S5 dezamageste: Cinci lucruri esentiale care nu se regasesc la noul telefon (Video)

Samsung a lansat, luni seara, Galaxy S5, noul sau varf de gama, insa telefonului ii lipsesc cinci lucruri esentiale.

In primul rand, sud-coreenii nu au schimbat carcasa de plastic cu una de aluminiu, regasita la HTC One si la iPhone-uri, care ofera o nota eleganta dispozitivelor, scrie Forbes.

Galaxy S5, lansat la Barcelona - ce stie sa faca varful de gama al Samsung (Video)

S5 a ramas cu acelasi design care pare ieftin, astfel ca nu a rezolvat cea mai mare plangere a utilizatorilor.

"Credeam ca Samsung a optat pentru un ecran curbat sau pentru o carcasa mai buna, pentru a diferentia S5 de modelele precedente", a spus analistul Hugues J. De La Vergne pentru sursa citata.

Insa sud-coreenii ar putea face schimbari majore la urmatoarele telefoane din seria Galaxy, avand in vedere ca au facut deja o traditie din a le relansa in diferite variante. Forbes se asteapta la un Galaxy Prime care ne-ar putea da pe spate.

Pe de alta parte, Samsung nu a incorporat in S5 sistemul de operare Magazine UX, care a fost prezentat in cadrul evenimentului CES 2014, o combinatie interesanta intre Windows Phone, Android si TouchWiz. In schimb, sud-coreenii au optat pentru platforma Android KitKat cu o interfata TouchWiz imbunatatita.

Din pacate, specificatille S5 nu au impresionat analistii. Noul telefon era motivul perfect pentru un upgrade la procesorul Qualcomm, insa probabil nici nu era necesar, pentru ca ecranul nu se ridica la nivelul celui Retina regasit la dispozitivele Apple.

Mai mult, din pacate, zvonul referitor la incarcarea rapida a bateriei nu s-a adeverit, publicatia Forbes precizand ca "prefer sa imi incarc repede telefonul decat sa pot derula pagini cu privirea".

In ultimul rand, daca ai deja o varianta mai veche a seriei, S5 nu este destul de "wow" pentru a merita sa il cumperi, mai noteaza publicatia citata, care precizeaza ca cea mai interesanta functie ramane rezistenta la apa si praf. Totusi, si aceasta se gasea la un alt produs existent pe piata, Samsung Galaxy S4 Active.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Samsung Galaxy S5 dezamageste, #recenzie Samsung Galaxy S5, #specificatii Samsung Galaxy S5, #kansare Samsung Galaxy S5, #Samsung Galaxy S5 , #galaxy