Samsung Galaxy S5, disponibil la precomanda in Romania: Cat costa si de unde il poti cumpara

Vineri, 14 Martie 2014, ora 08:44
12112 citiri
Samsung Galaxy S5, disponibil la precomanda in Romania: Cat costa si de unde il poti cumpara
Foto: Arhiva

Mult asteptatul telefon Samsung Galaxy S5 va ajunge in magazinele din Romania pe 11 aprilie, iar preturile sunt putin mai mici de 3.000 de lei.

Flanco a anuntat intr-un comunicat remis Ziare.com ca livrarea telefonului se va face dupa 11 aprilie, data la care Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in magazine, in limita stocului, iar pretul pentru varianta de 16 GB este de 3.199,9 lei.

Precomenzi se pot plasa si in magazinul online QuickMobile, care a anuntat ca de la aceeasi data noul smartphone al sud-coreenilor va fi disponibil si in stocul lor, insa reprezentantii retailer-ului nu au comunicat pretul.

Galaxy S5, lansat la Barcelona - ce stie sa faca varful de gama al Samsung (Video)

Si Orange a postat deja pe site preturile pentru noul Galaxy S5.

Astfel, operatorul de telefonie mobila il vinde la liber cu 700 de euro (in jur de 3.080 de lei), varianta de 16GB, insa are oferte si impreuna cu abonamente.

Astfel, smartphone-ul costa 249 de euro cu Pantera 55, la un abonament Pantera 44 pretul ajunge la 300 de euro, cu Pantera 31 telefonul costa 401 euro, iar Pantera 23 aduce pretul la 449 de euro. Cel mai ieftin abonament ar fi Delfin 6, cu care Samsung Galaxy S5 ajunge la 601 euro.

Orange noteaza ca livrarea incepe cu 11 aprilie, in limita stocului disponibil, iar contractele se incheie pe durata a doi ani.

La evoMAG.ro, Samsung Galaxy S5 este disponibil in trei variante: alb, albastru si auriu. Primele livari se vor face in perioada 10-11 aprilie.

"Pentru moment, modelul disponibil la precomanda este cel de 16 GB, insa in perioada urmatoare va putea fi comandat si cel in varianta de 32 de GB", a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.ro, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Samsung Galaxy S5 este disponibil la acest magazin online la pretul de 3.159 lei.

La eMag.ro, smartphone-ul este listat pentru precomanda si costa 3.199 lei. El va veni in trei variante: negru, albastru electric si alb.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#samsung galaxy s5 romania, #pret Samsung galaxy S5, #precomanda Samsung Galaxy S5 , #galaxy