Samsung Galaxy S7 e rezistent la apa, dar are si o problema ce poate supara utilizatorii

Sambata, 05 Martie 2016, ora 20:05
51473 citiri
Samsung Galaxy S7 e rezistent la apa, dar are si o problema ce poate supara utilizatorii
Foto: Facebook/Samsung

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge sunt rezistente la apa, insa utilizatorii se intreaba daca scufundarea in lichide afecteaza cumva componentele.

Producatorul sud-coreean a prezentat cele doua smartphone-uri in cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona, Spania.

Ambele dispozitive sunt certificate iP68, ceea ce inseamna ca sunt protejate de praf si rezista la scufundarea in apa pana la 1,5 metri adancime, timp de maximum 30 de minute, aminteste TechTimes.

Aceasta functie este una atragatoare pentru utilziatori, care vor putea sa-si ia telefonul oriunde pentru a face poze.

Insa Galaxy S7 are, totusi, o problema: nu se incarca cand detecteaza umezeala la port-ul USB.

"Am facut o poza sub apa si apoi am pus telefonul deoparte. Dupa 4 ore, l-am conectat la incarcator, dar mi-a aparut un mesaj de eroare, care spunea 'umezeala detectata in port-ul USB', asa ca nu s-a incarcat", s-a plans un proprietar de Galaxy S7, pe un forum.

Samsung Galaxy S7 ia fata rivalului iPhone si impresioneaza prin doua aspecte importante (Video)

Alti utilizatori au mentionat ca au intampinat aceeasi problema, insa dupa ce l-au pus sub aerul cald provenit de la un uscator sau intr-un bol cu orez, pentru eliminarea umezelii, dispozitivul s-a incarcat fara probleme.

Mai mult, unii dintre ei nu i-au facut nimic dupa ce au primit mesajul de avertizare, iar dupa o ora l-au putut folosi fara probleme.

Sursa citeaza mentioneaza ca desi S7 si S7 Edge sunt certificate IP68, gaura pentru incarcator nu e acoperita, astfel ca apa ar putea intra pe acolo. Tocmai de aceea senzorul care alerteaza utilizatorul de umezeala de acolo poate preveni eventualele scurtcircuite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Samsung Galaxy S7 rezistent apa, #Samsung Galaxy S7 , #galaxy