Samsung lanseaza o versiune speciala de Galaxy S20 pentru militari

Joi, 21 Mai 2020, ora 10:56
6514 citiri
Samsung lanseaza o versiune speciala de Galaxy S20 pentru militari
Foto: Samsung

Samsung a anuntat o noua versiune a flagship-ului lansat la in februarie, Galaxy S20 Tactical Edition, care ar fi, conform producatorului, un smartphone potrivit utilizarii de catre militari.

Galaxy S20 Tactical Edition este promovat de Samsung ca fiind un smartphone ce este de ajutor cadrelor militare, insa in cea mai mare parte este identic cu originalul.

Noua versiune vine cu modificari pe partea software si de securitate, fiind imbracat intr-o carcasa care-i confera telefonului mai multa rezistenta la socuri.

Producatorul promite ca Galaxy S20 Tactical Edition "raspunde nevoilor unice ale militarilor" cu un mode "night vision", care opreste ecranul pentru a nu orbi soldatii cand poarta ochelarii cu vedere de noapte.

Aceasta versiune mai ofera un asa-numit "stealth mode", care nu este decat un alt fel de "airplane mode", care opreste complet comunicatiile si sunetele.

Noua editie beneficiaza si de o versiune imbunatatita de Knox, sistemul de securitate cu care Samsung si-a dotat flagship-urile in ultimii ani. Acesta ar respecta, conform producatorului, standardele de securitate cerute inclusiv de guvernul american.

In rest, este un telefon identic cu originalul: ecran OLED de 6,2 inch, Snapdragon 865, 12GB RAM, 128GB storage, 5G si trei camere foto.

Galaxy S20 Tactical Edition nu va fi disponibil utilizatorilor obisnuiti. Incepand cu al treilea trimestru al anului, acesta va fi vandut prin anumiti parteneri ai producatorului, care vor targeta institutiile militare.

Vezi si:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Samsung Galaxy S20 armata, #Samsung Galaxy S20 militari , #galaxy