Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Samsung va lansa un telefon cu ecran inovator

Joi, 12 Februarie 2015, ora 08:18
5915 citiri
Samsung va lansa un telefon cu ecran inovator

Samsung Galaxy S6 va avea un ecran inovator si alte functii care vor transforma acest smartphone intr-un rival veritabil pentru iPhone 6 de la Apple.

Display-ul noului telefon se prelungeste si in partile laterale, arata sursele Bloomberg, citate de Business Insider.

Mai mult, el va fi dotat cu un procesor realizat de Samsung, dupa ce sud-coreenii au renuntat la colaborarea de lunga durata cu Qualcomm. Se pare ca acestia au fost nemultumiti de faptul ca dispozitivele se incingeau foarte repede.

Samsung Galaxy S6 va avea si o carcasa de metal, spre deosebire de celelalte telefoane din gama, care sunt realizate din plastic. Ecranul va avea o diagonala de 5,1 inchi, mai arata sursele citate.

Este posibil ca sud-coreenii sa prezinte doua versiuni ale telefonului, unul cu display prelungit in ambele parti laterale si unul cu display standard.

Uitati de Galaxy S6: Cu ce telefon ne-ar putea uimi cei de la Samsung

Pana acum, Samsung a folosit o tehnologie similara la Galaxy Note Edge, insa acest smartphone are ecranul prelungit intr-o singura parte.

Samsung Galaxy Edge

Exista zvonuri si legate de pret, potrivit carora noile telefoane vor fi cele mai scumpe lansate vreodata de rivalul Apple, astfel ca versiunea cu cea mai mare memorie ar ajunge sa costa pana la 1.050 de dolari.

Samsung va lansa cele mai scumpe telefoane ale sale - iata preturile

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Samsung Galaxy S6 ecran, #Samsung smartphone ecran inovator , #galaxy