Trasatura uimitoare pe care o poate avea noul Samsung Galaxy Note 4

Marti, 15 Iulie 2014, ora 22:57
5408 citiri
Trasatura uimitoare pe care o poate avea noul Samsung Galaxy Note 4
Foto: galaxynote4news.com

Pasionatii de gadgeturi asteapta cu nerabdare lansarea noului model Samsung Galaxy Note 4. Informatiile aparute pana acum arata ca dispozitivul poate include chiar si un scaner al irisului ochiului uman.

Este posibil ca el sa fie lansat in toamna acestui an, intr-o perioada similara celei in care Galaxy Note 3 a aparut in 2013, scrie digitaltrends.com.

Deocamdata se cunoaste denumirea provizorie a modelului respectiv, aceasta fiind N910. Se pare ca sud-coreenii sunt in faza de testare a unor noi tehnologii pe care le vor incorpora in noul lor gadget.

Una dintre ele este scanarea irisului ochiului uman in vederea unei autentificari mai sigure a fiecarui utilizator. Se astepta ca ea sa fie disponibila si pe smartphone-ul Galaxy S5, insa utilizatorii din intreaga lume au fost foarte dezamagiti cand au constatat ca acest telefon are doar un senzor de scanare a amprentei.

Noul Galaxy Note 4 poate oferi o viteza mai buna de descarcare a datelor, iar trasatura Smart Fingerprint e una ce promite sa imbunatateasca actualul scaner de amprenta prezent pe Galaxy S5. In plus, optiunea Aqua Capture ar urma sa permita chiar si fotografiile facute sub apa. Conform reprezentantului Samsung, Yoon Han-kil, gadgetul va arata diferit fata de modelul precedent.

Este posibil ca diagonala ecranului sa fie de 5,9 inchi la o rezolutie Quad HD de 2560x1440 de pixeli. In plus, un afisaj flexibil nu ar fi o surpriza chiar mare, caci compania asiatica ia tot mai mult in calcul in ultimul timp aceasta tehnologie inovatoare.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#samsung galaxy note 4, #gadget samsung galaxy note 4, #lansare galaxy note 4 , #galaxy