Samsung ne spulbera sperantele - nu vrea in Romania

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 14:11
1916 citiri
Samsung ne spulbera sperantele - nu vrea in Romania
Foto: flatpanelshd.com

Samsung Electronics Slovacia, situat in Galanta, regiunea Trnava, nu are intentia sa-si mute productia de panouri LCD din Slovacia in Romania si intentioneaza sa isi continue toate activitatile de productie si afaceri aici, ca mai inainte, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al SESK, Silvia Barathova.

Potrivit lui Barathova, toate informatiile contrare sunt nefondate si neadevarate, citata de agentia TASR.

Samsung si-ar putea muta productia din Slovacia in Romania

Televiziunea Markiza a relatat, intr-un buletin de stiri luni, ca binecunoscuta companie din Coreea de Sud intentioneaza sa isi inchida fabricile din apropiere de Trnava si Galanta si sa isi mute productia in Romania, ceea ce ar reprezenta o amenintare pentru un total de 4.000 de locuri de munca in Slovacia.

Slovacia a oferit asistenta financiara fabricilor Samsung in valoare de zeci de milioane de euro in ultimii cinci ani, potrivit ministrului slovac al muncii, afacerilor sociale si familiei Jozef Mihal, care a primit asigurari marti de la seful diviziei Samsung Visual Display din Seul Boo-Keun Yoon ca aceasta companie are planuri sa ramana in Slovacia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Samsung mutare productie Romania, #Samsung Slovacia mutare Romania , #Romania