Vodafone si Orange au adus Samsung Galaxy Tab si in Romania

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 14:13
2833 citiri
Vodafone si Orange au adus Samsung Galaxy Tab si in Romania

Samsung Galaxy Tab, tablet PC-ul care are un ecran de 7 inchi (18 cm) si utilizeaza sistemul de operare Google Android, a fost scos la vanzare, incepand de marti de catre Vodafone.

Tableta poate fi cumparata la pretul de 349 de euro cu un abonament de 28,12 euro pe luna pe o perioada de doi ani. Abonamentul asigura viteze de descarcare a datelor de pana la 21,6 Mbps si 100 de SMS-uri in retea, potrivit Ziarul Financiar.

In total, operatorul pune la dispozitie cinci tipuri de abonamente, iar la cel mai ieftin, de 8,32 de euro pe luna timp de doi ani, pretul tabletei ajunge pana la 649 de euro. Abonamentul asigura transfer de date de 1 GB la viteza de 3,6 Mbps, 100 de sms-uri in retea.

Vodafone este a doua companie de telefonie mobila care a lansat tableta, Orange lansand dispozitivul pe piata locala inca de saptamana trecuta.

Tableta este disponibila tot la 349 de euro si la Orange, cu un abonament de 35 de euro pe luna, care asigura transfer de date de 15 GB la viteza de 14,4 Mbps, 100 de sms-uri in retea si o ora de apeluri video, de asemenea, in retea. Cu un abonament mai mic, de 7 euro pe luna, pretul tabletei urca la 700 de euro.

Samsung Galaxy Tab are o autonomie de peste 7 ore si poate fi utilizata pentru navigarea pe Internet, citirea ziarelor si a cartilor, accesarea retelelor sociale, vizualizarea filmelor, dar si pentru transmiterea de sms-uri, apeluri de voce sau video. Acesta cantareste 380 de grame si este dotat cu memorie interna de 16 GB, un card microSD de pana la 32 GB si doua camere video.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Vodafone Samsung Galaxy Tab, #Orange Galaxy Tab , #Romania