Samsung aduce funcțiile AI și pe dispozitivele mai vechi

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 23:36
4755 citiri
Samsung aduce funcțiile AI și pe dispozitivele mai vechi
FOTO: Samsung

Samsung a anunțat că va extinde funcțiile sale bazate pe inteligență artificială, cunoscute sub numele de Galaxy AI, la mai multe modele de dispozitive din gama sa, inclusiv telefoane și tablete mai vechi.

Prin intermediul unui update software programat pentru luna viitoare, această expansiune va aduce tehnologii de ultimă oră pe dispozitivele flagship din 2022 și chiar din 2021.

Conform, care citează declarații de pe forumul Samsung din Coreea de Sud, update-ul One UI 6.1 va include majoritatea funcțiilor Galaxy AI, cu excepția funcției Instant Slow-Mo, pentru modele precum Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold 4, Z Flip 4, și tabletele Tab S8 și Tab S8 Ultra. Acestea vor beneficia de aceleași capacități AI ca și cele implementate recent pe Samsung Galaxy S23, scrie The Verge.

Ce dispozitive vor mai primi funcțiile AI

Pe lângă acestea, chiar și modelele mai vechi, cum ar fi Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Z Flip 3 și Z Fold 3, vor primi un upgrade prin care vor fi incluse funcții inteligente precum Circle to Search sau Magic Rewrite. Aceasta este o veste excelentă pentru utilizatorii care preferă să păstreze dispozitivele mai mult timp, oferindu-le acces la inovații tehnologice fără a fi nevoie să achiziționeze modele noi.

Actualizarea face parte din strategia Samsung de a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe întreaga gamă de produse, adaptându-se la noile reglementări și cerințe ale pieței. De asemenea, extinderea funcționalităților Galaxy AI pe dispozitive mai vechi subliniază angajamentul companiei față de clienții care utilizează telefoane mai puțin performante față de flagship-urile Galaxy.

Utilizatorii Samsung pot aștepta ca update-ul One UI 6.1 să fie disponibil începând cu luna viitoare, oferind un nou nivel de interacțiune inteligentă cu dispozitivele lor.

Quarterly Report - Editia 4

Actualizarea One UI 6.1 pentru Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54: Ce aduce nou
Actualizarea One UI 6.1 pentru Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54: Ce aduce nou
Samsung a început distribuirea actualizării One UI 6.1 pentru modelul entry-level Galaxy A34, alături de Galaxy A54. Aceasta este cea mai recentă versiune de firmware disponibilă pentru aceste...
Google, actualizare importantă pentru Android: sistemul de operare primește integrarea inteligenței artificiale Gemini
Google, actualizare importantă pentru Android: sistemul de operare primește integrarea inteligenței artificiale Gemini
Google a anunțat la evenimentul I/O 2024 că va adăuga funcționalitatea chatbotului Gemini direct în Android. Funcția face parte din sistemul de operare Android, permițând o utilizare mai...
#Samsung, #galaxy, #inteligenta artificiala , #inteligenta artificiala