Actualizarea One UI 6.1 pentru Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54: Ce aduce nou

Marti, 14 Mai 2024, ora 22:25
4843 citiri
Actualizarea One UI 6.1 pentru Samsung Galaxy A34 și Galaxy A54: Ce aduce nou
FOTO: GSMArena

Samsung a început distribuirea actualizării One UI 6.1 pentru modelul entry-level Galaxy A34, alături de Galaxy A54. Aceasta este cea mai recentă versiune de firmware disponibilă pentru aceste telefoane, dar vine fără cele mai importante inovații întâlnite la seria flagship din acest an.

One UI 6.1 este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bine optimizate firmware-uri Samsung din ultimii ani. Utilizatorii de Galaxy A34 vor beneficia de o interfață mai rapidă și mai eficientă. Totuși, niciuna dintre funcțiile avansate, asistate de inteligența artificială (AI), nu va fi disponibilă pentru aceste modele de gamă low-cost, scrie sursa citată.

Chipsetul MediaTek Dimensity 1080, prezent pe Galaxy A34, nu suportă noile îmbunătățiri AI. Astfel, utilizatorii acestui model vor beneficia doar de schimbările cosmetice aduse de noul firmware.

Identificat cu numărul de versiune A346NKSU5CXD5, noul firmware este deja disponibil pentru utilizatorii din Coreea de Sud și urmează să fie lansat global în următoarele zile. Având în vedere dimensiunea kit-ului de actualizare, care depășește 1GB, utilizatorii sunt sfătuiți să folosească o conexiune Wi-Fi pentru a descărca și instala noul firmware.

Galaxy A54, primul telefon din seria Galaxy A cu funcții AI

Pe de altă parte, Galaxy A54 este primul telefon din seria Galaxy A vândut în Europa care primește actualizarea One UI 6.1, la doar o zi după lansarea pentru utilizatorii sud-coreeni.

Spre deosebire de modelul A34, Galaxy A54 vine totuși cu unele funcții AI din seria flagship, cum ar fi instrumentele avansate de editare a imaginilor și sugestiile AI. Cu toate acestea, pachetul de actualizare pentru Galaxy A54 depășește 2,2GB, ceea ce face ca utilizarea unei conexiuni Wi-Fi pentru actualizare să fie soluția ideală.

Quarterly Report - Editia 4

Google, actualizare importantă pentru Android: sistemul de operare primește integrarea inteligenței artificiale Gemini
Google, actualizare importantă pentru Android: sistemul de operare primește integrarea inteligenței artificiale Gemini
Google a anunțat la evenimentul I/O 2024 că va adăuga funcționalitatea chatbotului Gemini direct în Android. Funcția face parte din sistemul de operare Android, permițând o utilizare mai...
Samsung Galaxy S25 Ultra: primele zvonuri despre noua generație de flagship-uri
Samsung Galaxy S25 Ultra: primele zvonuri despre noua generație de flagship-uri
Deși lansarea seriei Galaxy S25 de la Samsung este încă departe, au apărut primele zvonuri despre viitorul model de top al companiei sud-coreene, Galaxy S25 Ultra. Conform unei informații...
#Samsung, #galaxy, #inteligenta artificiala , #inteligenta artificiala