Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 23:44
6851 citiri
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
FOTO GSMArena

Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE.

Mișcarea vine în urma performanței dezamăgitoare a modelului Galaxy S23 FE, lansat în noiembrie 2023, care a fost criticat pentru configurația slabă și prețul ridicat, mai ales în comparație cu opțiunile disponibile pe piața de smartphone-uri.

Publicația sud-coreeană The Elec raportează că producția componentelor esențiale pentru Galaxy S24 FE a început deja, sugerând că lansarea ar putea avea loc între iunie și august 2024. Aceasta ar marca o schimbare semnificativă în calendarul obișnuit de lansări al companiei, posibil ca răspuns la slabele vânzări ale modelului anterior.

Cu ce specificații ar putea veni noul Galaxy S24 FE

Detaliile privind specificațiile Galaxy S24 FE sunt încă neclare, dar zvonurile sugerează că utilizarea chipsetului Snapdragon 8 Gen 3 ar putea fi nerealistă. Mai probabil este ca Samsung să opteze pentru chipsetul Exynos 2400, utilizat în varianta europeană a Galaxy S24, având în vedere că acesta este produs în fabricile proprii, ceea ce ar putea ajuta la reducerea costurilor.

Pentru piața din SUA, nou lansatul Snapdragon 8s Gen 3 este văzut ca o opțiune mai plauzibilă, datorită competiției acerbe din piață care încorporează acest chipset. De asemenea, se așteaptă ca Samsung să îmbunătățească aspecte ale designului, cum ar fi protecția IP68 împotriva apei și prafului, și finisajele premium din aluminiu șlefuit. Un alt aspect ar putea fi creșterea capacității bateriei și a vitezei de încărcare, deoarece 25W oferit în prezent este considerat insuficient pentru standardele actuale ale industriei.

Quarterly Report - Editia 4

Zvonuri importante despre Samsung Galaxy S25 Ultra: îmbunătățiri majore pe partea foto/video
Zvonuri importante despre Samsung Galaxy S25 Ultra: îmbunătățiri majore pe partea foto/video
Samsung Galaxy S25 Ultra, deși aflat la peste șase luni distanță de lansare, generează deja interes prin zvonurile recente legate de upgrade-urile semnificative pe care le va aduce în zona...
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
#Samsung, #Android, #galaxy , #android