Samsung vrea să aducă funcțiile AI și pe seria Galaxy S22

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 00:15
1670 citiri
Samsung vrea să aducă funcțiile AI și pe seria Galaxy S22
FOTO: Samsung

Samsung explorează posibilitatea de a extinde funcționalitățile Galaxy AI, inițial lansate pentru modelele sale mai recente, și pentru seria Galaxy S22, potrivit unor declarații recente ale șefului diviziei de dispozitive mobile a companiei.

Această mișcare vine în contextul în care utilizatorii seriei Galaxy S23 se pregătesc să primească actualizarea software One UI 6.1, care va aduce îmbunătățiri semnificative bazate pe inteligență artificială pentru dispozitivele Galaxy S23, S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Tab S9.

Ce funcții AI pot ajunge pe seria Galaxy S22

Conform surselor de la Android Authority, Samsung analizează modalități prin care poate implementa aceleași caracteristici AI și pentru telefoanele din seria Galaxy S22. Chiar dacă aceste modele nu dispun de hardware-ul necesar pentru unele dintre cele mai avansate funcții ale Galaxy AI, care necesită un mix de procesare locală și în cloud, există posibilități tehnice ca printr-o simplă actualizare de software să fie aduse îmbunătățiri semnificative.

Funcțiile AI recent lansate, precum Circle to Search, Live Translate sau Interpreter, utilizat pentru conversații, ar putea fi integrate și în gama Galaxy S22.

Pe lângă aceste inovații, Samsung își intensifică eforturile în cercetarea și dezvoltarea unor noi modele de telefoane cu ecrane care se pot rula și glisa, sugerând că gigantul tech este la faza de evaluare a viabilității comerciale și de obținere a brevetelor necesare.

Quarterly Report - Editia 4

Android 15 vă va proteja împotriva hoților de telefoane. Ce funcție a pregătit Google
Android 15 vă va proteja împotriva hoților de telefoane. Ce funcție a pregătit Google
După ce a dedicat prima zi a evenimentului Google I/O pentru a evidenția integrarea inteligenței artificiale în diverse tehnologii, Google a rezervat ziua a doua pentru actualizările aduse...
HMD anunță lansarea modelului Pulse+ Business Edition și a serviciului FOTA
HMD anunță lansarea modelului Pulse+ Business Edition și a serviciului FOTA
Human Mobile Devices (HMD) a dezvăluit noul model HMD Pulse+ Business Edition, primul smartphone dintr-o gamă dedicată segmentului enterprise. Totodată, compania a anunțat și lansarea...
#Samsung, #galaxy, #smartphone , #smartphone