Cele mai bune terminale si aplicatii premiate la Mobile World Congress 2012

Duminica, 04 Martie 2012, ora 12:26
5589 citiri
Cele mai bune terminale si aplicatii premiate la Mobile World Congress 2012

Samsung a obtinut la editia din acest an a Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile de la Barcelona doua mari premii, pentru cel mai bun smartphone, cu Galaxy S II, respectiv premiul pentru "producatorul anului".

Samsung Galaxy S II a concurat cu iPhone 4S, HTC Desire S, Nokia Lumia 800 si Samsung Galaxy Nexus.

Premiul pentru cea mai buna aplicatie pentru consumatori a fost acordat Rovio Entertainment Ltd. pentru Angry Birds Rio, iar premiul pentru cea mai buna aplicatie mobila pentru companii a fost atribuit "Citrix Systems" pentru "Citrix Receiver", potrivit globalmobileawards.com

"Angry Birds Rio" s-a detasat in fata unor aplicatii precum "Facebook Messenger", "Talking Tom Cat 2" sau "Blast Monkeys".

In total, la Congresul Mondial al Comunicatiilor Mobile de la Barcelona au fost acordate nu mai putin de 32 de premii, grupate in opt categorii.

La categoria "cele mai bune aplicatii ale anului" au mai fost premiate WhatsApp, care a obtinut premiul juriului pentru cea mai buna aplicatie mobila generala, in fata "FlipBoard", "GoogleMaps" sau "Linkedln".

SwiftKey a castigat premiul pentru cea mai inovativa aplicatie, unde au mai fost nominalizate "biNu", "Divide", "Google Wallet" sau "Shazam App".

La categoria "Best Mobile Handsets & Devices", pe langa Samsung, care a obtinut titlurile pentru cel mai bun smartphone si producatorul anului, au mai fost premiate Nokia, Apple si AT&T.

Nokia a castigat cu modelele C3-00 si 808 Pure View, la capitolele "Cel mai bun telefon Entry Level", respectiv "Cel mai bun Dispozitiv Mobil prezentat la Mobile World Congress 2012".

Cea mai buna Tableta PC a fost desemnata Apple Ipad 2, in timp ce AT&T a obtinut premiul pentru "Cel mai bun dispozitiv Mobil Integrat (cu exceptia telefoanelor mobile)" pentru Garmin GTU 10.

Premiul pentru Leadershipul Guvernelor a fost gastigat de Executivul Columbiei, care a surclasat la acest capitol guvernele unor state precum Arabia Saudita, Indonezia sau Bahrein.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Samsung Galaxy S II, #Apple iPad 2, #Nokia 808 Pure View, #Angry Birds Rio, #Citrix Receiver , #stiri Samsung