Samsung a lansat patru noi smartphone-uri Galaxy

Marti, 01 Februarie 2011, ora 19:27
1751 citiri
Samsung a lansat patru noi smartphone-uri Galaxy

Samsung Electronics, lider in industria furnizorilor de telefonie mobila, a lansat patru noi smartphoneuri Android: Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Fit, Samsung Galaxy Gio si Samsung Galaxy mini.

Noile telefoane Samsung Galaxy au fost inspirate din succesul lui Samsung GALAXY S, care s-a vandut in peste 10 milioane de unitati in doar sapte luni. Samsung a preluat modelul mult premiatului Galaxy S si l-a modificat pentru a raspunde nevoilor emergente si variate ale consumatorilor, potrivit unui comunicat Samsung remis Ziare.com.

Smartphone-urile se pot plia oricarui stil de viata, prin experientele multimedia sporite si aplicatiile avansate. Utilizatorii au acces la o gama nelimitata de posibilitati de divertisment prin intermediul a peste 100.000 de aplicatii disponibile pe Android Market si Samsung Apps, in timp ce comunicarea este foarte usoara via QuickType prin functia SWYPE de tastare rapida.

Samsung Galaxy Ace se adreseaza tinerilor profesionisti sociabili si moderni. Cu un design sofisticat, Samsung GALAXY Ace a fost creat ca un dispozitiv simplu, dar elegant. Acesta ofera experiente premium, avand un display HVGA de 3,5 inchi integrat intr-un corp compact si confortabil. Totusi, aspectul stilat al smartphone-ului nu compromite din capacitatile tehnologice ale acestuia, cu un procesor de 800 MHz, functia de cautare vocala Google™ si aplicatia programul ThinkFree de vizualizare a documentelor.

Galaxy Fit te tine in contact permanent cu jobul prin functia office viewer si iti ofera divertisment continuu prin camera de 5MP si calitatea muzicii redate. Este functional si distractiv, iar experienta utilizatorului este optimizata pentru sharing si navigare web cu un procesor de 600MHz. Fara batai de cap si neintelegeri, Samsung GALAXY Fit te poate ajuta sa duci o viata dubla prin designul prodesional care nu compromite abilitatile tehnologice.

Samsung Galaxy Gio, cu un design neted si capacitati sporite de social networking este dispozitivul perfect pentru tinerii profesionisti care vor sa fie conectati in permanenta. Inspirat din termenul italian pentru "bijuterie", numele de Gio reflecta desavarsirea designului si rezistenta de a functiona cu un display HVGA de 3,2 inchi. Samsung GALAXY Gio uneste inteligenta si estetica pentru utilizatorii care au nevoie de cele mai bune solutii din ambele puncte de vedere.

Un smartphone ideal pentru tinerii moderni si sociabili, Samsung Galaxy mini este o noutate binevenita pentru cei care isi doresc un dispozitiv intelligent, distractiv si functional in aceeasi masura. Cu un display QVGA de 3,14 inchi, Samsung GALAXY mini dispune de productivitate avansata si performanta intr-un design cu personalitate. Cadoul perfect pentru tinerii adepti ai smartphone-urilor ofera si comenzi vocale Google™ si programul de vizualizare a documentelor Quick Office, toate sustinute de un procesor de 600 MHz. Samsung GALAXY mini este o metoda distractiva si moderna de a aborda generatia smartphone.

Gama Samsung GALAXY va fi prezentata in Barcelona cu ocazia Mobile World Congress intre 14 si 17 februarie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Samsung Galaxy, #Samsung smartphone , #stiri Samsung