Ziare.com

Samsung si Blockbuster semneaza un acord pentru filme online

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 16:32

   

Samsung si Blockbuster semneaza un acord pentru filme online
Samsung si Blockbuster au decis semnarea unui parteneriat menit sa permita transmiterea de continuturi digitale in streaming la nivelul dispozitivelor ce fac parte din linia Galaxy a grupului coreean.

Dificultatile economice cu care compania Blockbuster s-a confruntat in ultima perioada ar putea fi astfel rezolvate in mare parte, gratie unui acord benefic pentru ambele parti, relateaza Webnews.

Atat linia dispozitivelor Samsung Galaxy (smartphone si tablet), cat si noua gama de Smart TV produsa de Samsung, vor putea oferi acest serviciu apreciat de utilizatori, dar acordul vizeaza pentru moment doar Samsung Australia, urmand ca in curand sa fie extins si in Statele Unite si Europa.

Pentru Samsung, acordul permite diversificarea ofertei de continuturi la nivelul dispozitivelor din gama Galaxy si fructificarea unui nou tip de "rezervor" digital utilizabil in streaming, in timp ce pentru Blockbuster aceasta colaborare reprezinta un veritabil colac de salvare, care-i va permite trecerea de la inchirierea formatului fizic de DVD, la fluxul digital care a cucerit cu rapiditate piata.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3733 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor