Samsung a lansat varianta mini a smartphone-ului Galaxy S III

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 13:05
2447 citiri
Samsung a lansat varianta mini a smartphone-ului Galaxy S III
Foto: The Wall Street Journal

Samsung a lansat vineri noul Galaxy S III Mini, o versiune mai compacta a Galaxy S III, dar cu specificatii tehnice mai slabe comparativ cu varianta initiala.

Galaxy S III Mini dispune de un ecran HD touchscreen de 4 inchi, comparativ cu 4,8 inchi in cazul Galaxy S III, insa ecranul noului model are o rezolutie de 800 x 600 pixeli, fata de 1.280 x 720, iar camera de 8 megapixeli a fost inlocuita cu una de 5 megapixeli. De asemenea, camera frontala a Galaxy S II a fost inlocuita cu una VGA.

Dimensiunile telefonului sunt 121,55 mm, 63 mm, 9,85 mm, iar greutatea de 111,5 grame, informeaza The Wall Street Journal.

In plus, procesorul dual-core de 1,5 GHz al SIII a fost schimbat cu unul dual-core de 1 GHz.

Un avantaj al Galaxy S III Mini fata de predescesorul sau mai mare este sistemul de operare Android, 4.1 Jelly Bean. Noul smartphone va oferi si aplicatia de asistent personal Voice, precum si functia NFC SBeam, folosita pentru transferul de fisiere intre telefoanele din seria Galaxy S III si dispozitive Galaxy Note II prin simpla atingere a telefoanelor.

Noul model este destinat clientilor care doresc un telefon mai "practic", potrivit reprezentantilor Samsung. Compania nu a oferit informatii cu privire la data de la care telefonul va fi disponibil sau pretul acestuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Galaxy S III Mini, #smartphone mic Samsung , #telefoane