Surpriza de la Samsung: Doua noi smartphone-uri Galaxy, subtiri si metalice (Video)

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 08:30
5901 citiri
Surpriza de la Samsung: Doua noi smartphone-uri Galaxy, subtiri si metalice (Video)
Foto: Trusted Reviews

In speranta ca va intoarce declinul vanzarilor, compania Samsung face o mutare surprinzatoare, lansand doua noi smartphone-uri metalice. Modelele Galaxy A3 si A5 sunt destinate tinerilor, ele facand parte din clasa mid-range.

Se asteapta ca pretul celor doua smartphone-uri sa fie in jur de 300 de dolari (240 de euro), potrivit IB Times.

Samsung incaseaza o lovitura: Cel mai mic profit din ultimii trei ani

Samsung se confrunta cu scaderea vanzarilor si cu concurenta din partea producatorilor autohtoni din China si India, in special.

Noile smartphone-uri Galaxy A3 si A5 sunt asteptate sa fie scoase pe piata in noiembrie, iar prima lansare va fi probabil in China. De asemenea, modelele vor aparea pe pietele emergente, precum India, Indonezia si Brazilia.

Galaxy A3 si A5 sunt unele dintre cele mai subtiri smartphone-uri produse de Samsung, cu grosimea de 6,7 mm, respectiv 6,9 mm.

Cele doua dispozitve sunt echipate cu o camera foto frontala, specializata pe caracteristici "selfie", incluzand aplicatiile Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features si Rear-cam Selfie.

In plus, modelul Galaxy A5 are si o camera foto principala de 13 MP, in timp ce Galaxy A3 una de 8 MP.

Alte specificatii hardware sunt cele standard pentru gama mid-range de la Samsung. Galaxy A5 are un ecran full HD Super AMOLED de 5 inchi, un procesor quad-core de 1,2 GHz, cu 2GB RAM si o memorie interna de 16 GB si o baterie de 2.300 mAh.

Galaxy A3 este dotat cu un ecran de 4,5 inchi, qHD Super AMOLED, un procesor quad-core de 1,2 Ghz, 2 GB RAM, 16 GB memorie interna si o baterie de 1.900 mAh.

Ambele dispozitive vor rula sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#doua noi smartphoenuri Samsung, #Samsung Galaxy A3 A5, #smartphone Galaxy A3 A5 , #telefoane