Cum se justifică Samuel Eto'o după ce a lovit cu bestialitate un youtuber algerian VIDEO

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 11:33
3048 citiri
Cum se justifică Samuel Eto'o după ce a lovit cu bestialitate un youtuber algerian VIDEO
Samuel Eto’o și Rigobert Song, președintele federației cameruenze și antrenorul naționalei

Legenda Camerunului, Samuel Eto'o, actualul președinte al federației din țara sa, este și ambasadorul Cupei Mondiale.

În ciuda acestei poziții importante, Samuel Eto'o a făcut un gest reprobabil la finalul partidei dintre Brazilia și Coreea de Sud, scor 4-1.

După ce a făcut câteva poze cu fanii, el a părut deranjat de o persoană care îl filma. El s-a năpustit asupra bărbatului și la un moment dat l-a lovit cu genunchiul.

Fostul jucător de la Inter, Barcelona sau Chelsea a fost cu greu calmat.

Samuel Eto’o a prezentat scuze “publicului”, a urmare a incidentului de luni, de după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială.

“La 5 decembrie, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, am avut o altercaţie violentă cu o persoană care era probabil suporter algerian. Aş vrea să prezint scuuze pentru că mi-am pierdut cumpătul şi am reacţionat într-un mod care nu este corespunzător personalităţii mele. Prezint scuze publicului pentru acest incident nefericit.

Mă angaajez să rezist în continuare provocărilor şi hărţuirii unor suporteri algerieni. De la meciul Camerun – Algeria, din 29 martie, am fost ţinta insultelor şi acuzaţiilor de trişaare fără să existe vreo dovadă. La această Cupă Mondială, fanii camerunezi au fost hărţuiţi şi deranjaţi de algerieni pe aceeaşi temă. Ţin să amintesc că scenariuul eliminării Algeriei a fost crud, dar perfect în conformitate nu regulile şi etica sportului nostru. Toate căile de apel ale federaţiei algeriene la forurile competente au fost respinse. Drept urmare, le cer autorităţilor algeriene şi federaţiei să îşi asume responsabilitatea de a pune capăt acestei atmosfere nesănătoase înaintea producerii unei tragedii mai grave.

În ceea ce-i priveşte pe fanii algerieni, sper că se vor linişti şi vor reuşi să treacă peste dezamăgirea unei înfrângeri dureroase, care a rămas în urma noastră”, a notat Eto’o pe Twitter.

Samuel Eto’o, în prezent preşedintele federaţiei cameruneze, a agresat un youtuber algerian, luni seară, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială.

Naționala Camerunului s-a calificat la Cupa Mondială după un 2-2 în Algeria. Algerienii au cerut rejucarea partidei, considerând că arbitrul i-a furat flagrant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Park Bo Ram, cântăreață de muzică pop în Coreea de Sud, a fost găsită moartă în casa unui prieten, la doar 30 de ani, continuând astfel o serie de decese inexplicabile, la vârste...
Oameni înjunghiați pe o stradă din Franța. Atacatorul, împușcat mortal VIDEO
Oameni înjunghiați pe o stradă din Franța. Atacatorul, împușcat mortal VIDEO
Tragedie pe străzile Franței. Un bărbat din Algeria a înjunghiat doi oameni în timp ce se plimba pe străzile orașului Bordeaux. Una dintre victime a murit și cealaltă este în stare...
#Samuel Etoo, #camerun, #Algeria, #Rigobert Song, #Brazilia, #Coreea de Sud, #Campionatul Mondial de Fotbal Qatar , #Campionatul mondial 2022