Palin, umilita din nou la Saturday Night Live de Tina Fey(Video)

Duminica, 19 Octombrie 2008, ora 09:04
4392 citiri
Palin, umilita din nou la Saturday Night Live de Tina Fey(Video)
Tina Fey

Dupa ce realizatorii emisiunii Saturday Night Live au parodiat-o cum au stiut mai bine, candidata republicana la vicepresedintia SUA, Sarah Palin, inca zambeste.

In timpul Saturday Night Live, Sarah Palin a ajuns pe scena unde a privit-o pe Amy Pohler, unul dintre realizatorii emisiunii, in timp ce recita un cantec rap, pe care guvernatorul de Alaska nu l-a considerat cel mai potrivit.

"My country 'tis of the, from my porch I can see Russia and such," spunea Poehler in timp ce Palin (Fey) dadea, ritmic, din cap, iar actorii costumati in echimosi si sotul ei Todd se miscau in jurul scenei.

"Inainte de toate, as vrea sa va spun cat de incantata sunt ca ma aflu in fata elitei din presa liberala, cat si in fata presei normale liberale", a spus Tina Fey reporterilor.

Intrebata cum s-a descurcat John McCain cand l-a infruntat pe Barack Obama, saptamana trecuta, "Palin" a spus: "Cred ca a fost minunat. Pentru ca americanii sunt furiosi si John McCain este si el furios".

Despre Obama spune ca a fost linistit. "Cand vorbeste, e ca si cum un inger ti-ar sopti la ureche. In comparatie cu el, John McCain suna ca o masina de gunoi", a spus Fey.

Tina Fey a fost scoasa din emisie pentru adevarata Sarah Palin, care se afla in compania producatorului Saturday Night Live, Lorne Michaels.

"Stii, Lorne, nu mi se pare o redare realista a conferintei mele de presa", a subliniat Palin. Atunci, in scena a intrat Alec Baldwin, care a confundat-o pe Sarah Palin cu Tina Fey.

"Sunt cele mai importante alegeri din SUA si tu vrei ca Tina noastra sa se duca acolo si sa stea cu femeia aia oribila?", a spus Baldwin ingrijorat.

Dupa ce si-a dat seama ce a facut, Baldwin a incercat sa dreaga lucrurile: "Aha. Iarta-ma. Simt ca trebuie sa spun asta: Arati mult mai bine in realitate".

"Multumesc, dar trebuie sa recunosc ca fratele tau, Stephen, este preferatul meu dintre fratii Baldwin". Touche!

De cateva saptamani, milioane de telespectatori si utilizatori de Internet urmaresc cu pasiune aparitiile Tinei Fey la "Saturday Night Live", emisiune de divertisment saptamanala difuzata de mai bine de 30 de ani de postul american de televiziune NBC. Iar cei care au ratat emisiunea invadeaza internetul pentru a o vedea.

"Pot sa va spun Joe? Pentru ca am pregatit doua sau trei replici in care va spun Joe", ii spune falsa Sarah Palin unui fals Joe Biden, rivalul sau democrat in cursa pentru vicepresedintie, declansand rasul general, intr-o parodie perfecta a recetei dezbateri televizate a celor doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Sarah Palin, #Tina Fey, #Saturday Night Show, #John McCain, #Barack Obama , #Barack Obama