Femeile republicane considera ca Palin este o victima a presei

Joi, 04 Septembrie 2008, ora 12:59
1131 citiri
Femeile republicane considera ca Palin este o victima a presei

Mai multe femei din Partidul Republican si-au prezentat miercuri sprijinul fata de Sarah Palin, candidata la vicepresedintie, denuntand o "campanie scandaloasa de defaimare" a femeii care a condus Alaska timp de doi ani.

Carly Fiorina, consiliera apropiata a lui John McCain, Jane Swift, fosta guvernatoare de Massachusetts si alti responsabili republicani au acuzat mass-media ca incearca sa o "diabolizeze si sa o umileasca" pe partenera de campanie a lui McCain.

Fiorina a afirmat ca a citit un articol despre Palin in care candidata republicana era numita "majoreta" si "doamna de salon".

"Sunt scandalizata. Ma simt insultata. Sunt socata", a declarat Rosario Marin, fost secretar al Trezoriei Statelor Unite si mama a unui copil trisomic, asemenea lui Palin.

Renee Amore, vicepresedintele filialei din Pennsylvania a Partidului Republican, este de parere ca Palin este "pregatita sa devina chiar presedinte (al Statelor Unite - n.red.), nu numai vicepresedinte."

"Presa a atins un nou nivel de infamie in ultimele doua zile", a declarat marti Gary Bauer, fost candidat la investitura republicana in 2000.

La randul sau, Steve Schmidt, un important consilier al lui McCain, a acuzat mass-media ca si-a asumat "misiunea de a o distruge" pe Sarah Palin.

Aproape necunoscuta in afara statului Alaska pe care il conduce, Palin este in atentia presei de cand McCain a nominalizat-o drept candidata sa la vicepresedintie, vineri.

Palin este anchetata pentru trafic de influenta de o comisie parlamentara in Alaska.

In plus, ea a apelat la fonduri federale pentru proiecte de interes local, in conditiile in care McCain a dus o campanie impotriva acestei practici.

De asemenea,sotul ei,Todd Palin, fost membru al unui partid care milita pentru independenta Alaskai, a fost arestat in urma cu 20 de ani pentru conducere in stare de ebrietate.

Presa a mai dezvaluit ca Palin a sustinut proiectul "Pod catre nicaieri" care urma sa lege un oras de 9.000 de locuitori de o insula cu 50 de locuitori. Acest proiect, simbol al coruptiei din statul situat in nordul tarii, a costat contribuabilii americani 223 de milioane de dolari. Palin a denuntat, in cele din urma, proiectul, in anul 2007, insa banii fusesera deja cheltuiti.

Insa nu toate femeile republicane considera ca Palin este discriminata pentru ca este femeie. De exemplu Meg Whitman, copresedinte al echipei de campanie a lui McCain si fost director general al eBay, a declarat miercuri pentru Fox News ca este "absolut normal ca mass-media sa analizeze viata lui Sarah Palin". "Asta trebuie facut", a adaugat ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu, o nouă rundă de declarații populiste. De ce spune despre actualul primar general că este "repetent"
Cătălin Cîrstoiu, o nouă rundă de declarații populiste. De ce spune despre actualul primar general că este "repetent"
Candidatul susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că municipiul Bucureşti se dezvoltă mult prea încet, iar Nicuşor Dan trebuie schimbat din funcţie...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#republican, #Palin, #candidat, #victima , #stiri Sarah Palin