McCain sare in apararea lui Palin

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 08:13
1088 citiri
McCain sare in apararea lui Palin

Fostul candidat republican la presedintie John McCain a respins marti criticile la adresa colegei sale de campanie Sarah Palin si a afirmat ca se asteapta ca aceasta "sa joace un rol important in istoria viitoare a tarii", transmite Reuters.

Senatorul republican de Arizona a facut aceste declaratii in favoarea candidatei sale la vicepresedintie in cursul emisiunii "TheTonight Show with Jay Leno", difuzata de postul de televiziune NBC, prima sa aparitie televizata dupa ce a pierdut cursa pentru Casa Alba in fata democraului Barack Obama.

McCain, in varsta de 72 de ani, a negat comentariile care circula in randul intregii clase politice, potrivit carora guvernatoarea de Alaska a antrenat infrangerea republicanilor. "Sunt foarte mandru de ea si recunoscator ca a fost de acord sa candideze alaturi de minte. A inspirat oamenii. Inca o face", a spus McCain.

"Nu as putea fi mai multumit de Sarah Palin, care acum s-a intors la a fi un guvernator excelent, si cred ca va juca un rol important in istoria acestei tari".

Palin, practic necunoscuta in afara statului sau natal, inainte ca McCain sa o nominalizeze candidat la vicepresedintie la sfarsitul lunii august, a lasat in interviurile recente sa se intrevada posibilitatea de a candida din nou. Ea a atras baza conservatoare republicana, dar si un val de critici, potrivit carora actiunile sale in calitate de guvernatoare a Alaskai contrazic imaginea sa de reformatoare.

Dupa incheierea cursei pentru Casa Alba, saptamana trecuta, in presa au aparut numeroase declaratii atribuite taberei lui McCain, in care erau puse la indoiala rationamentele lui Palin, capacitatea ei de a conduce si capacitatea ei intelectuala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#McCain, #Sarah Palin, #alegeri SUA 2008 , #stiri Sarah Palin