Sarah Palin vrea la Casa Alba, in 2012

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 09:36
1246 citiri
Sarah Palin vrea la Casa Alba, in 2012

Candidata republicana la vicepresedintia Statelor Unite, Sarah Palin, invinsa in scrutinul din 4 noiembrie, a afirmat luni ca spera ca Dumnezeu o va indruma daca ar trebui sau nu sa candideze la Casa Alba, relateaza AFP.

Guvernatoarea republicana de Alaska a refuzat sa spuna daca intentioneaza sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale, in anul 2012, afirmand ca aceasta data este inca prea indepartata. "Nu pot sa prevad ce se va intampla maine si cu atat mai putin ce se va intampla peste patru ani", a declarat Palin intr-un interviu acordat Fox News.

Dar aceasta mama a cinci copii, care si-a declarat credinta in Dumnezeu de-a lungul campaniei pentru alegerile prezidentiale, a spus ca, daca Dumnezeu va vrea ca ea sa devina presedinte, spera ca ii va arata calea.

"Credinta este ceva foarte important in viata mea. Si intotdeaune imi pun viata in mainile Domnului", a explicat Palin. "Imi spun 'ok, Dumnezeul meu, daca exista o usa deschis undeva, (...) nu ma lasa sa ratez aceasta usa deschisa. Arata-mi unde se afla aceasta usa deschisa", a adaugat ea.

"Iar daca va fi o usa deschisa in 2012 sau patru ani mai tarziu, si daca se dovedeste un lucru bun pentru familia mea, pentru tara mea, pentru poporul meu, o ocazie pentru mine, voi intra pe aceasta usa", a subliniat Palin.

In luna septembrie, mass-media a dat publicitatii o inregistrare cu un discurs sustinut de Palin in Alaska, in iunie, in fata unor seminaristi adunati in biserica Wasilla Assembly of God, in care spunea ca fortele americane din Irak au fost trimise acolo "de Dumnezeu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Casa Albă despre atacul Iranului asupra Israelului: "Un eşec spectaculos şi stânjenitor"
Casa Albă despre atacul Iranului asupra Israelului: "Un eşec spectaculos şi stânjenitor"
Atacul Iranului, cu drone şi rachete, asupra Israelului a fost "un eşec spectaculos şi stânjenitor", a declarat luni, 15 aprilie, John Kirby, purtătorul de cuvânt pentru securitate...
Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, a anunţat că se înscrie în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Popescu a spus că pentru el...
#Sarah Palin, #Casa Alba, #candidatura, #posibilitate , #stiri Sarah Palin