Înapoi la listarea arhivei

11 Martie 2011 - Anul trecut au fost repartizate in Satu Mare 20 de locuinte sociale

Doina Vasut - director executiv al Serviciului Public de Asistenta Sociala Satu Mare

11 Martie 2011 - Unicarm Satu Mare este in Topul Alb, printre cei mai mari procesatori de lapte din tara

Firma Unicarm Satu Mare se afla intre primii 10 procesatori de lapte din Romania, in urma unui top realizat de Ziarul Financiar.

11 Martie 2011 - Opt locatii din Satu Mare incluse in "Nordul Magic al Transilvaniei"

Opt locatii din judetul Satu Mare au fost incluse in proiectul "Nordul Magic al Transilvaniei" care vizeaza promovarea online si offline a obiectivelor naturale si antropice cu potential turistic

11 Martie 2011 - Dosarul coruptiei din vami

Un procuror DNA a facut o afirmatie surprinzatoare in timpul unei sedinte de judecata din dosarul coruptiei din vami, sustinand ca oameni politici au impus omerta si le-au cerut inculpatilor sa

11 Martie 2011 - "Greseala" de trei zerouri la o licitatie a AJOFM Satu Mare

Greseala de trei zerouri la licitatia pentru achizitie de servicii de formare profesionala, organizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare (AJOFM).

11 Martie 2011 - CS UNIO, cu patru sportivi la finalele de judo U-23

Vineri dimineata au plecat spre Iasi cei patru sportivi ai CS UNIO Satu Mare care vor participa la intrecerile finale ale Campionatului National de judo U-23.

11 Martie 2011 - Un bunic si-a ucis nepoata, lovind-o cu cazmaua in cap

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Mircea Mezei a vrut sa-l raneasca cu cazmaua pe fiul sau, Mircea Lazar, dar a nimerit-o pe nepoata sa.

11 Martie 2011 - Femeia "celor patru poli" expune la Satu Mare

Salile sectiei de Arta a Muzeului Judetean Satu Mare vor gazduii sambata, 12 martie, de la ora 10.00 vernisajul unei expozitii de exceptie.