Înapoi la listarea arhivei

25 August 2011 - Primarul Daniel Balogh spune maine adio burlacie

Sambata, Daniel Balogh, primarul din Craidorolt spune adio burlaciei. El se casatoreste cu aleasa inimii sale Mariana Simonca.

25 August 2011 - Consilierii locali amana refacerea fatadei Casei Albe si a sediului PSD

Consilierii municipali satmareni au amanat astazi proiectele de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de refacere a fatadelor unor cladiri de patrimoniu.

25 August 2011 - Accident cu patru raniti langa Carei

Miercuri seara, la ora 21,10 pe DN 19, langa municipiul Carei a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea grava a 4 persoane.

25 August 2011 - Dosar penal pentru un caprior impuscat

Lucratorii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul I.P.J. Satu Mare au fost sesizati telefonic despre faptul ca pe fondul de vanatoare 29 Dacia, gestionat de Asociatia de

25 August 2011 - Unirea Tasnad si Somesul Oar au invins cu 10-0 pe teren propriu in etapa a patra

Tasnadenii au trecut de Capleni, iar Oarul de Sanislau

25 August 2011 - Doua meciuri cu FK Michalovce pentru handbalistii de la CSM

Vineri si sambata, handbalistii de la CSM Satu Mare vor disputa doua meciuri de pregatire in compania echipei FK Michalovce, una din echipele fruntase din handbalul din Slovacia.

25 August 2011 - Patru barbati din Satu Mare sunt cercetati pentru frauda bancara

Patru barbati din Satu Mare au fost retinuti si au primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile, dupa ce ar fi folosit documente false pentru a obtine credite bancare de zeci de mii de lei.

25 August 2011 - Programul "Rabla pentru tractoare" a inceput in 25 august

se pot cumpara atat tractoare cat si alte masini agricole

25 August 2011 - Jumatate de kilogram de aur, confiscat din Carei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale in colaborare de lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si ai Garzii Financiare Satu Mare, au desfasurat miercuri o

25 August 2011 - Tineretul PDL Satu Mare doreste modificarea Legii Voluntariatului

Conducerea Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Satu Mare a organizat astazi o intalnire cu organizatiile non-guvernamentale din judet pe tema modificarii Legii Voluntariatului. La nivel national,

25 August 2011 - Cursuri de initiere internet la Carei

De luni, incep cursurile de initiere pe Internet pentru varstnici la Biblioteca Municipala Carei. S-au inscris 43 de persoane interesate de descifrarea primilor pasi in comunicarea virtuala.

25 August 2011 - Adolescent prins conducand fara permis, o motocicleta neinmatriculata

Un adolescent de 17 ani a fost prins in timp ce conducea in localitatea Gherta Mica o motocicleta neinmatriculata, fara sa detina permis de conducere.

25 August 2011 - Concert de muzica klezmer la Sinagoga

Sute de satmareni au participat marti seara la un concert extraordinar de muzica klezmer sustinut la Sinagoga de pe strada Decebal, de artistii americani Elisabeth Schwartz si Yale Strom.

25 August 2011 - Cumpararea fostului cinematograf "Popular" a fost amanata!

La nivelul Primariei municipiului Satu Mare a fost decisa amanarea achizitionarii imobilului fostului cinematograf "Popular". Ca urmare a adresei nr. 14117/27.04.2011 din partea Urania 2005 Societate

25 August 2011 - Casa de Cultura a Sindicatelor va fi preluata de Primarie

Un proiect de hotarare privind asocierea dintre Primaria municipiului Satu Mare si reprezentantii sindicatelor de la Bucuresti care detin in proprietate imobilul Casei de Cultura a Sindicatelor (CCS)

25 August 2011 - Munca la negru a scazut foarte mult, dupa introducerea noului Cod al Muncii

O noua sedinta a Colegiului Prefectural a avut loc astazi in sala mica a Palatului Administrativ, condusa de subprefectul Pataki Csaba. Au prezentat rapoarte directorul Agentiei Judetene pentru

25 August 2011 - Cap de Tir furat din Polonia, descoperit la Petea

Politistii de frontiera satmareni efectueaza cercetari asupra unui cetatean polonez, care a fost depistat la intrarea in Romania conducand un TIR care figureaza furat din Polonia.

25 August 2011 - Alin Caba de la Speranta Halmeu a fost suspendat 10 etape

Acesta a lovit arbitrul si arbitrul asistent in meciul cu Tarna Mare