Înapoi la listarea arhivei

21 Noiembrie 2011 - Rezultatele etapei a XVII-a din Liga a IV-a

Seria A

21 Noiembrie 2011 - Doi boschetari au ajuns inghetati la urgente

In intervalul 18 - 21 noiembrie (ora 7.00), la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare au solicitat si au primit asistenta medicala un numar de 357 persoane din care 100 au fost copii.

21 Noiembrie 2011 - Politistii satmareni au intervenit duminica la doua accidente

Duminica, 20 noiembrie a.c., politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea a doua accidente rutiere, in municipiul Satu Mare si Ardud, o singura persoana suferind rani usoare.

21 Noiembrie 2011 - Caine impuscat in Draguseni

Un barbat de 39 de ani a ajuns pe mana Politiei dupa ce a impuscat un caine. Din primele cercetari reiese ca barbatul a impuscat cainele vecinului pentru ca i-a mancat din gaini.

21 Noiembrie 2011 - Seara de salsa cu Wilmark la Satu Mare

Duminica, 20 noiembrie, la sala Crystal, Loga Dance School l-a prezentat satmarenilor pe binecunoscutul dansator Wilmark.

21 Noiembrie 2011 - Dorina Dragos despre copilul mort de TBC: "Nu sunt eu de vina ca n-am facut sesizare penala!"

Bolnavii de tuberculoza care nu se trateaza imbolnavesc anual alte zeci de satmareni si sute de persoane in intreaga tara. Codul penal prevede ca pedeapsa refuzul tratamentului bolilor cu caracter

21 Noiembrie 2011 - Seful ARR, arestat preventiv

Seful agentiei teritoriale a Autoritatii Rutiere Romane (ARR) din Satu Mare, Nicolae Jurj, a fost arestat preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta. El a fost deja suspendat si functie si

21 Noiembrie 2011 - Handbalistii de la CSM au pierdut categoric impotriva HC Odorhei

Handbalistii de la CSM Satu Mare au pierdut fara sa opuna prea mare rezistenta in meciul desfasurat duminica, pe teren propriu, in compania echipei HC Odorhei.