Înapoi la listarea arhivei

23 Aprilie 2012 - PDL-istul Ioan Nistor s-a dat din nou in spectacol

PDL-istul Ioan Nistor s-a dat din nou in spectacol in sedinta Consiliului Judetean de astazi. Nistor a spus ca administratia judeteana ar trebui desfiintata si nu va mai fi consilier.

23 Aprilie 2012 - 455 de pacienti au ajuns la UPU in acest week-end

In perioada 20.04.2012, ora 12,00 - 23.04.2012, ora 7,00 la Unitatea de Primiri Urgente au fost consultati 455 pacienti (adulti si copii).

23 Aprilie 2012 - Beregszasz Dixieland Band din Ucraina va concerta sambata la Carei

Directia de Cultura Carei si Centrul de Promovare a Turismului Cultural Carei prezina concertul Beregszasz Dixieland Band din Ucraina.

23 Aprilie 2012 - CS Karate Do B.F.K.S. Carei pe podium la Campionatul European Shotokan Karate

Sambata si duminica, in complexul sportiv Concordia Chiajna s-a desfasurat Campionatul European de Karate Shotokan "2nd SKDUN European Shotokan Karate Championship and 2nd SKDUN Kohai European Cup"

23 Aprilie 2012 - Floretistii de la CS au tras la "Cupa Primaverii"

Daca o parte a tinerilor floretisti de la CS au concurat la Budapesta, cealalta parte au concurat la Bucuresti, la "Cupa Primaverii" un concurs din cadrul circuitului national pentru copii.

23 Aprilie 2012 - Blocarea rotilor va fi reluata de la inceputul lunii mai

Blocarea rotilor autovehiculelor stationate neregulamentar reintra in vigoare de la inceputul lunii mai, daca membrii Consiliului Local vor aproba in sedinta ordinara de joi proiectul de hotarare.

23 Aprilie 2012 - Accident in pasajul Soarelui. O pasagera de pe motocicleta a fost ranita

In cursul serii trecute un eveniment rutier soldat cu ranirea unei peroane s-a produs pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare.

23 Aprilie 2012 - Cele doua blocuri de locuinte de langa fostul IAS Vetis vor avea retea de canalizare

Duminica, 22 aprilie 2012, primarul Iuliu Ilyes s-a deplasat la cele doua blocuri de locuinte situate pe Drumul Careiului la iesirea din municipiu, langa conacul care a fost sediul IAS Vetis.

23 Aprilie 2012 - Jimmy, cel mai frumos caine de la CACIB Satu Mare 2012

Bobtail-ul Jimmy (ciobanesc ancestral englez) a fost desemnat cel mai frumos caine al expozitiei CACIB Satu Mare 2012. Stapanul cainelui este din Ungaria si a luat o multime de premii.

23 Aprilie 2012 - Studiu de mobilitate urbana in municipiul Satu Mare

La finele saptamanii trecute, primarul municipiului Satu Mare a semnat documentele pentru accesarea de fonduri europene privind realizarea unui studiu de mobilitate urbana in orasul Satu Mare.

23 Aprilie 2012 - Candidatii PDL vor sa ridice Satu Mare la nivel occidental

Nicolae Suta - candidatul PDL la Primaria municipiului Satu Mare si Radu Giurca - candidat la presedintia Consiliului Judetean Satu Mare