Înapoi la listarea arhivei

23 Octombrie 2012 - Zilele HUBERTUS la Carei

In acest sfarsit de saptamana, la Carei se vor desfasura Zilele Hubertus.

23 Octombrie 2012 - Bursa locurilor de munca la Negresti-Oas

Primaria orasului Negresti-Oas si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza in data de 9 noiembrie, de la ora 9.00, Bursa locurilor de munca la Negresti-Oas. Evenimentul va avea

23 Octombrie 2012 - Barbat inecat in Somes

Astazi, la ora 09.00, Detasamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu barca pneumatica, pe raul Somes, pentru cautarea unei persoane inecate.

23 Octombrie 2012 - Moda anilor '80 revine la Colegiul Elisa Zamfirescu, printr-un proiect Comenius

Elevii Colegiului Tehnic "Elisa Zamfirescu" vor crea haine specifice anilor '80, ce vor face obiectul unei prezentari de moda, in cadrul unui proiect Comenius "Hai sa experimentam tot ce este Retro!"

23 Octombrie 2012 - Accident de munca la UNIO. Un barbat a suferit arsuri de gradul III

Un barbat de 53 de ani, angajat la UNIO Satu Mare, a suferit arsuri de gradul III intr-un accident de munca petrecut astazi.

23 Octombrie 2012 - Viorel Buda si Turos Lorand, propusi ca membri CNA

Satmarenii Viorel Buda, deputat din partea PNL si Turos Lorand, din partea UDMR, au fost propusi sa faca parte din noua componenta a Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

23 Octombrie 2012 - Proiectile din al II-lea Razboi Mondial, gasite la Sacaseni

In cursul zilei trecute, 22 octombrie, un localnic din Sacaseni a apelat Serviciul de Urgenta 112 sesizand ca a gasit doua proiectile in timp ce sapa o fundatie in curtea casei sale.

23 Octombrie 2012 - Interes crescut pentru modernizarea drumului de ocolire sud

Consiliul Judetean a scos la licitatie modernizarea drumului de ocolire sud (DJ 194), care va facilita accesul auto la depozitul regional de deseuri de la Doba. Firmele s-au aratat interesate de

23 Octombrie 2012 - CSM Satu Mare- Montpellier, joi de la ora 18

CSM Satu Mare va debuta joi in FIBA EUROPE CUP cu un meci in sala LPS in compania vicecampioanei Frantei, Lattes Montepellier.

23 Octombrie 2012 - Cunoscutul si indragitul artist Dan Puric revine la Negresti Oas

Cunoscutul si indragitul artist Dan Puric revine in judetele Maramures si Satu Mare, in perioada 3-7 noiembrie 2012, cu o serie de conferinte si intalniri de suflet cu publicul.

23 Octombrie 2012 - De la picnic, la spital

Un bebelus in varsta de opt luni a ajuns duminica seara la spital dupa ce a ingerat accidental detergent Ariel. Un alt tanar in varsta de 22 de ani a ajuns de la picnic la spital cu arsuri grave la