Înapoi la listarea arhivei

22 Noiembrie 2012 - Urmarit general, retinut la Petea

Un tanar dat in urmarire generala a fost retinut de politistii de frontiera in momentul in care intentiona sa intre in tara prin PTF Petea.

22 Noiembrie 2012 - Tanar ucis de tren la Carei

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident feroviar produs in cursul serii trecute, 21 noiembrie, la Carei.

22 Noiembrie 2012 - Turneu demonstrativ de baschet intre jucatoarele CSM si elevii de liceu

Jucatoarele CSM Satu Mare vor participa la un turneu demonstrativ de baschet, alaturi de alte patru echipe de liceu, avand ca scop promovarea sportului in randul tinerilor.

22 Noiembrie 2012 - Examen cu campioanele din Danemarca

Aventura europeana a vicecampioanelor de la CSM Satu Mare continua in aceasta seara de la ora 18. In cadrul etapei a 5-a a grupei A din FIBA CUP, fetele noastre vor intilni campioana Danemarcei, SISU

22 Noiembrie 2012 - Muzica si poezie de inalta clasa in deschiderea "Zilelor Scolii de Arte"

La Centrul Multicultural Poesis a debutat, marti seara, cea de-a 24-a editie a "Zilelor Scolii de Arte", eveniment organizat de Consiliul Judetean Satu Mare si Scoala de Arte Satu Mare.

22 Noiembrie 2012 - Instruire pe tema aplicarii sistemului TVA la incasare

Directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Satu Mare, Mircea Ardelean, anunta organizarea unor instruiri a contribuabililor interesati de aplicarea sistemului TVA la

22 Noiembrie 2012 - Sclave sexuale in Occident

Tot mai multe tinere din judetul Satu Mare ajung sa se prostitueze in Occident.