Înapoi la listarea arhivei

04 Octombrie 2015 - Accident mortal in Negresti-Oas

Un accident de circulatie soldat cu moartea unui barbat a avut loc in aceasta seara (4 octombrie) langa benzinaria de la intrarea in Negresti-Oas.

04 Octombrie 2015 - Oar si Decebal se apropie de Dorolt. Rezultate complete in "Elite"

Sambata si duminica am avut meciurile etapei a 7-a din Liga a IV-a "Elite". S-a inscris din nou mult, iar surprize nu s-au prea inregistrat.

04 Octombrie 2015 - Saracie vanduta la talcioc

In fiecare duminica, Piata de Vechituri devine neincapatoare pentru miile de satmareni care, pur si simplu, o iau cu asalt.

04 Octombrie 2015 - Haos pe soselele satmarene in week-end

Sfarsitul de saptamana a fost unul plin de evenitmente pentru politistii rutieri satmareni. Au fost inregistrate mai multe accidente rutiere, au fost prinsi soferi care conduceau autoturisme fara

04 Octombrie 2015 - Doi pietoni accidentati intr-o singura zi

Politistii rutieri satmareni au fost sesizati vineri, la ora 02.15, despre faptul ca pe raza localitatii Lazuri a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea unei persoane.

04 Octombrie 2015 - Satmarenii nu cred in politele de asigurare

Satmarenii se considera destul de intangibili de vicisitudinile vietii, motiv pentru care nu considera oportun sa isi incheie polite de asigurare.

04 Octombrie 2015 - Simpozion dedicat implinirii a 130 de ani de la aparitia "Revistei catolice" la Satu Mare

La Biserica greco-catolica Sf. Francisc, situata pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare, a avut loc ieri simpozionul intitulat "Revista catolica-130".

04 Octombrie 2015 - Saptamana prevenirii criminalitatii a ajuns la final

In perioada 28 septembrie-2 octombrie s-a desfasurat editia a X-a, a campaniei nationale "Saptamana Prevenirii Criminalitatii".

04 Octombrie 2015 - Concert simfonic extraordinar in Castelul din Carei

Un execeptional concert simfonic a avut loc vineri seara la castelul din Carei. Acesta a fost sustinut de orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare, dirijata de Karolyi Sandor, descendet al

04 Octombrie 2015 - Candidatii PSD la locale, validati pe liste dupa consultarea comunitatilor

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca, "in premiera", candidatii partidului la alegerile locale vor fi validati pe liste doar dupa ce va fi consultata comunitatea locala, dar si ca

04 Octombrie 2015 - Vasile - satmareanul care le gateste refugiatilor din Serbia

Desi drama refugiatilor care au luat calea pribegiei a intrat intr-un con de umbra atat pe micile ecrane cat si in paginile ziarelor, viata miilor de oameni care se afla pe drumuri este din ce in ce

04 Octombrie 2015 - Copil de 15 ani, prins plimbandu-se cu masina prin sat

Sambata, 3 octombrie, la ora 11.00, politistii au oprit in trafic, pe raza localitatii Huta Certeze, o masina Mitsubishi la volanul careia se afla un copil de 15 ani.

04 Octombrie 2015 - Andrei Timoce a castigat Cupa Farul - Memorial "Paul Calin" la spada seniori masculin

Andrei Timoce de la CSM Satu Mare a castigat cea de-a XIX-a editie a Cupei Farul - Memorial "Paul Calin" la spada seniori individual. Competitia s-a desfasurat azi, 4 octombrie, in Sala "Flamanda"

04 Octombrie 2015 - Baschet: CSM Satu Mare joaca luni primul meci din Liga Nationala

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor primi luni, 5 octombrie, vizita echipei din Alexandria. Meciul se va juca de la ora 12.00 in Sala "Ecaterina Both" din Satu Mare.

04 Octombrie 2015 - Handbal: CSM Satu Mare-HC Arges Pitesti 33-24

Echipa de handbal a CSM Satu Mare s-a impus fara probleme in fata HC Arges Pitesti, scor 33 la 24. Meciul s-a jucat azi, 4 octombrie, de la ora 11.00 in Sala "Ecaterina Both" de pe strada Ady Endre.

04 Octombrie 2015 - A furat un moped, dar a fost prins de politisti

In cursul zilei de vineri, 2 octombrie, politistilor din Carei le-a fost sesizat faptul ca unui localnic din Berveni i-a fost furat mopedul.

04 Octombrie 2015 - Joc foarte bun, victorie confortabila a handbalistilor

CSM Satu Mare - HC Pitesti 33-24 (19-9)

04 Octombrie 2015 - Baschetbalistele joaca luni primul meci din Liga Nationala

CSM Satu Mare - CSBT Alexandria, de la ora 12.00

04 Octombrie 2015 - Spadasinii de la CSM, pe locul 2 la Cupa Romaniei

Cupa Romaniei la spada s-a incheiat sambata in Constanta odata cu proba pe echipe la masculin. S-au inscris 10 echipe din mai multe judete ale Romaniei. Printre ele s-a aflat si CSM Satu Mare cea

04 Octombrie 2015 - FC Olimpia ramane pe locul 9 in Liga 2-a

Dupa 6 etape disputate Olimpia se afla pe locul 9 in clasamentul seriei. O pozitie care ne plaseaza sub linia echipelor care vor capata, la final, dreptul de a evolua in play-off. Sigur, noi

04 Octombrie 2015 - Cioroiu, omul numarul unu

Pentru frumoasa si importanta victorie din meciul cu HC Arges Pitesti merita remarcata intreaga echipa si felicitati toti jucatori. Dar noi ne vom opri asupra portarului Lucian Cioroiu.

04 Octombrie 2015 - Dacian Nastai secund la Under 18

In urma cu ceva vreme, Dacian Nastai a fost confirmat in functia de referent zonal pentru loturile nationale de juniori. Dar, mai mult decat atat, Dacian Nastai este, e drept doar pentru cateva

04 Octombrie 2015 - Rezultate in fotbalul judetean

Sambata s-au jucat doua meciuri din cadrul etapei a 7-a din Liga a IV-a "Elite". Stiinta Beltiug nu a intampinat probleme cu Cetate Ardud si s-a impus lejer cu 4-1, dupa ce la pauza avea 3-0.

04 Octombrie 2015 - Fara probleme pentru luptatorii satmareni

Luptatorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud au participat sambata la Timisoara la etapa de zona din cadrul Campionatul National de lupte copii, finala caruia care va avea loc intre 30

04 Octombrie 2015 - Simona, eliminata de o necunoscuta

Ceva se intampla, ceva nu merge bine in jocul Simonei Halep. Dupa infrangerea suferita saptamana trecuta, in fata cvasinecunoscutei Johanna Konta, Simona a "comis-o" din nou.

04 Octombrie 2015 - Dragnea vrea sa-l "recupereze" pe Catalin Ivan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan este "un tanar care trebuie recuperat pentru partid" a declarat duminica presedintele interimar al formatiunii social-democrate Liviu Dragnea, adaugand ca va avea o

04 Octombrie 2015 - Candidatii PSD la locale, desemnati dupa consultarea comunitatilor

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca, "in premiera", candidatii partidului la alegerile locale vor fi validati pe liste doar dupa ce va fi consultata comunitatea locala, dar si ca

04 Octombrie 2015 - Capela Vlad Endre. "Monument unic, al suferintei, al patimei unui parinte"

In comuna Vetis a avut loc astazi inaugurarea Monumentului memorial Vlad Endre, monument unic care exprima suferinta prin care a trecut un tata ce si-a pierdut fiul in razboi.

04 Octombrie 2015 - A gasit o geanta si a anuntat Politia

Politistii satmareni au fost sesizati joi, in jurul pranzului, de catre Elvira D. despre faptul ca pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, intr-o statie a mijloacelor de transport public

04 Octombrie 2015 - Hot de scuter din Capleni prins de politistii careieni

In cursul zilei de vineri, politistilor din cadrul Sectiei Carei, le-a fost sesizat faptul ca unui localnic din Berveni i-ar fi fost sustras un moped.