Înapoi la listarea arhivei

31 Martie 2018 - Duminica la ITV, "In Slujba Comunitatii" cu colonelul Gheorghe Stramb

Invitatul emisiunii de duminica "In Slujba Comunitatii" este este colonelul (r) Gheorghe Stramb, presedintele Consiliului Judetean pentru Problemele Persoanelor Varstnice, fost sef al Inspectoratului

31 Martie 2018 - La un pas de tragedie ! Microbuz rasturnat in sant ! (Foto)

Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat pe DN1 C Baia Mare - Satu Mare, in zona bisericii din localitatea maramureseana Sabisa.

31 Martie 2018 - O duba a luat foc pe Meses. Mai multi satmareni s-au grabit sa ajute victimele (Foto)

O dubita a luat foc azi (31 martie) dupa-amaiza pe Meses. Cei care au intervenit cel mai rapid au fost soferii autoutilitarelor Autonet.

31 Martie 2018 - O noua actiune "Cosul de Pasti". Cum puteti ajuta familiile nevoiase

Si in acest an, actiunea caritabila "Cosul de Pasti" continua pentru a aduce un gram de bucurie celor nevoiasi.

31 Martie 2018 - Ce nu ai voie sa tii in podul casei ! Pompierii iti raspund

Lemnele, buteliile, furajele sau afumatorile improvizate, tinute in podul casei, sunt tot atatea surse de incendii, spun pompierii.

31 Martie 2018 - Promovabilitate de 38,55% la simularea examenului de Bacalaureat

In conformitate cu datele centralizate de catre Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat, la clasa a XI-a au obtinut medii peste 6 un numar

31 Martie 2018 - Masina cautata de Interpol, oprita la Petea

Politistii de frontiera de la Petea au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, in valoare de 75.000 de lei, ce figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Franta.

31 Martie 2018 - Vezi lotul care se va "bate" pentru judet la Olimpiada Nationala de Matematica

Sapte elevi din Satu Mare ne vor reprezenta judetul la Olimpiada Nationala de Matematica ce va avea loc in perioada 3-7 aprilie in Satu Mare si Negresti-Oas.

31 Martie 2018 - Esigani din Satu Mare, prinsi in Timisoara. Locuiau in adaposturi improvizate

15 persoane de etnie roma, care provin din mai multe localitati din judetul Satu Mare au fost depistati de catre politistii locali timisoreni, ca si-au improvizat adaposturi in diferite locatii din

31 Martie 2018 - Tanarul care a murit in accidentul din Austria, azi ar fi implinit 21 de ani

Balogh Robert, tanarul din Moftin care a murit joi (29 martie) dupa-amiaza intr-un cumplit accident de circulatie in Austria, azi, 31 martie ar fi implinit 21 de ani.

31 Martie 2018 - Mesajul Prefecturii Satu Mare: Hristos a Inviat !

Conducerea Institutiei Prefectului - Judetul Satu Mare adreseaza tuturor cetatenilor care celebreaza Invierea Domnului, ganduri bune insotite de cele mai calde urari de sanatate, bucurie si impliniri.