Înapoi la listarea arhivei

04 Aprilie 2018 - Promisiunea potrivit careia profesorii isi vor primi salariile inainte de Paste nu este onorata

Potrivit unui comunicat remis redactiei ziarului nostru de Ioan Dragan, vicepresedinte al Federatia Sindicatelor din Educatie (FSE) "SPIRU HARET", profesorii nu vor primi salariile inainte de

04 Aprilie 2018 - Recomandari privind achizitionarea alimentelor pentru Pasti, cu dr. Nicolae Dumuta, la Informatia TV

Invitatul de azi al emisiunii Audiente in direct, de la Informatia TV este dr. Nicolae Dumuta, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

04 Aprilie 2018 - Satu Mare va deschide campionatul de Rally Raid

Pilotii amatori se pot inscrie de pe acum la clasa Promo

04 Aprilie 2018 - Ce subiecte s-au dat la Olimpiada Nationala de Matematica

Subiectele propuse spre rezolvare la Olimpiada Nationala de Matematica au fost publicate azi (4 aprilie) dupa-amiaza, pe site-ul competitiei (http://onm2018.satmar.ro/)

04 Aprilie 2018 - Satmareanul Raul Ziman, din nou convocat la Nationala U16

O noua convocare pentru satmareanul Raul Ziman la nationala de fotbal juniori U16 a Romaniei. Mijlocasul echipei LPS Satu Mare va fi prezent la lotul national in intervalul 8-15 aprilie.

04 Aprilie 2018 - O victorie si o infrangere pentru juniorii de la LPS

In etapa intermediara de miercuri, fotbalistii junori de la Liceul cu Program de Sport Satu Mare au jucat impotriva echipelor cu acelasi nume din Cluj.

04 Aprilie 2018 - Hotarari ale Comisiei de disciplina AJF Satu Mare

Comisia de disciplina AJF Satu Mare s-a intrunit marti in sedinta dupa meciurile jucate in weekend. Insa nimic deosebit, doar cateva suspendari. La Apa - Halmeu au avut loc si incidente.

04 Aprilie 2018 - Incepe etapa 28 din Liga 2

Joi incepe etapa cu numarul 28 din Liga 2 la fotbal. In prima zi sunt programate doua meciuri, iar restul vineri. Programul rundei:

04 Aprilie 2018 - Joi sunt patru meciuri in Europa League

Dupa doua seri de Champions League ne asteapta o seara aglomerata si intensa in Europa League.

04 Aprilie 2018 - Multescu va antrena Astra Giurgiu

Astra Giurgiu anunta ca noul antrenor al echipei este Gheorghe Multescu. Schimbarea vine dupa ce clubul aflat in playoff-ul Ligii 1 s-a despartit, pe cale amiabila, de Edi Iordanescu.

04 Aprilie 2018 - Fara Horia Tecau in Cupa Davis

Echipa de Cupa Davis a Romaniei va juca sambata si duminica la Cluj-Napoca contra echipei din Maroc. Dar Horea Tacau a anuntat ca nu poate juca din cauza unei accidentari.

04 Aprilie 2018 - Bayern si Real Madrid, la un pas de semifinale

Bayern Munchen si Real Madrid au facut un pas mare spre semifinalele Ligii Campionilor dupa ce au castigat meciurile din prima mansa din sferturi.

04 Aprilie 2018 - Patru migranti s-au ascuns in remorca unui TIR (Foto)

In data de 3 aprilie, in jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a iesi din tara un cetatean turc, conducand un autotractor marca MAN cu semiremorca,

04 Aprilie 2018 - CFR Calatori va suplimenta numarul vagoanelor de Paste. Satu Mare pe lista acestora

In minivacanta de Paste, CFR Calatori va adapta capacitatea de transport in inreaga retea feroviara in functie de dinamica traficului de pasageri la trenurile pe cele mai solicitate rute (Brasov,

04 Aprilie 2018 - Testele de laborator au confirmat ! Carnat cu pesta porcina in Satu Mare

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala (IDSA), Laboratorul National de Referinta pentru pesta porcina africana (PPA) a finalizat testele de laborator realizate pe un alt produs, care facea

04 Aprilie 2018 - Femeie din Satu Mare, condamnata la 5 ani de inchisoare

Politistii au identificat marti, 3 aprilie, o femeie de 31 de ani din localitatea Paulesti, pe numele careia Judecatoria Carei a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

04 Aprilie 2018 - 12 soferi au ramas de Pasti fara permise

Marti, 3 aprilie, politistii au aplicat peste 120 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 42.800 de lei. Totodata, au fost retinute 12 permise de conducere si un certificat de

04 Aprilie 2018 - Iohannis, scos din procedura de organizare a referendumului

Miercuri, plenul Camerei Deputatilor a adoptat cu 195 de voturi "pentru", 71 "impotriva" si 6 abtineri, proiectul legii referendumului. Presedintele a fost scos din procedura organizarii

04 Aprilie 2018 - Prima lege din lume impotriva stirilor false, votata in Malaezia

Parlamentul Malaeziei a votat, luni, in favoarea primei legi din lume impotriva stirilor false, proiectul anti-fake news urmand sa fie aprobat de Senat in cursul acestei saptamani si sa intre in

04 Aprilie 2018 - Pacienta transportata cu elicopterul la o clinica din Targu Mures

Un elicopter SMURD a fost solicitat azi (4 aprilie) la Spitalul Judetean Satu Mare pentru o femeie care a suferit o hemoragie cerebrala. Pacienta a fost transportata la o clinica din Targu Mures.

04 Aprilie 2018 - Proiect transfrontalier. Se doreste reabilitarea spitalului din Negresti-Oas

La Consiliul Judetean Satu Mare s-au pus bazele unui proiect comun intre Spitalul Orasenesc Negresti-Oas si Spitalul Raional Vinograd din Ucraina.

04 Aprilie 2018 - Inca un bloc, pericol public. Pompierii intervin (Foto)

Pompierii intervin la aceasta ora (azi, 4 aprilie) la indepartarea unor bucati de tencuiala de pe un bloc din Satu Mare.

04 Aprilie 2018 - Accident pe Lucian Blaga. Se circula cu dificultate (Foto)

Un nou accident de circulatie a avut loc azi (4 aprilie) dimineata pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare (in fata la Mocca).

04 Aprilie 2018 - Alta zi, alta poveste ! Asfalt surpat pe strada Bujorului ! (Foto)

Dupa ce zilele trecute s-a surpat asfaltul pe B-dul Octavian Goga din Satu Mare, azi (4 aprilie) dimineata, a aparut un nou crater, insa de aceasta data pe strada Bujorului.

04 Aprilie 2018 - Strazi inchise in zona Colegiului National "Mihai Eminescu" (Foto)

Mai multe strazi din zona centrala a municipiului Satu Mare au fost inchise azi (4 aprilie) dimineata circulatiei. Motivul ? Olimpiada Nationala de Matematica, competitie ce se desfasoara in acest an

04 Aprilie 2018 - Doua meciuri de juniori republicani pe Somesul

Etapa intermediara, a 12-a, in campionatul republican al juniorilor U19 si U17 la fotbal. O etapa in care echipele de juniori ale Liceului cu Program de Sport Satu Mare vor juca pe teren propriu

04 Aprilie 2018 - Judo Master Satu Mare a adus 8 medalii de la Miskolc

Micii judoka de la Judo Master Satu Mare s-au aflat in concurs in 31 martie la Miskolc (Ungaria). Clubul satmarean s-a intors acasa cu trei medalii de aur, tot atatea de argint si doua de bronz.

04 Aprilie 2018 - Meciurile din campionatul de baschet feminin

Sezonul 2017-2018 la baschet feminin este aproape de final. Mai sunt putine meciuri, dar si cele mai importante, care vor stabili practic echipele medaliate.

04 Aprilie 2018 - FCSB si CFR, la egalitate in Liga 1 la fotbal

Schimbare de lider in Liga 1 la fotbal. Dupa victoria chinuita cu 1-0 in fata lui Poli Iasi, echipa lui Gigi Becali, FCSB, s-a cocotat pe primul loc in Liga 1. E drept, FCSB-ul se afla la egalitate

04 Aprilie 2018 - Petrescu si-a prelungit contractul cu CFR

CFR Cluj anunta ca i-a prelungit contractul lui Dan Petrescu pana in anul 2020, dupa ce initial expira in vara lui 2019.