Înapoi la listarea arhivei

30 Aprilie 2018 - La un pas de tragedie! Incendiu langa o padure (Foto)

Pompierii negresteni au intervenit astazi, 30 aprilie, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata izbucnit in zona dealului Tampa.

30 Aprilie 2018 - Vreme rea, de 1 Mai, in judet

Potrivit meteorologilor, de 1 mai, in judetul Satu Mare se asteapta averse si descarcari electrice.

30 Aprilie 2018 - Un tir a luat foc la Piscolt

Duminica dimineata, 29 aprilie, pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Carei au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tir, care se deplasa dinspre Oradea spre Satu Mare,

30 Aprilie 2018 - Zilele Orasului Galben-Albastru

Voluntarii Olilmpisti se pregatesc de "Zilele Orasului Satu Mare. Acestia vor fi in Piata 25 Octombrie din Centrul Nou, in ziua de 25 mai.

30 Aprilie 2018 - Sute de politisti, pe strazi, de 1 Mai

Peste 400 de politisti vor fi pe strazi in toata perioada minivacantei de 1 Mai, pentru siguranta cetatenilor si pentru supravegherea si fluidizarea traficului rutier.

30 Aprilie 2018 - Romanul care cultiva afini sibierieni, o specie rezistenta la orice intemperii: "Continutul in minerale si vitamine este mult peste plantele medicinale stiute"

Satmareanul Daniel Mois, de profesie psiholog si antrenor de afaceri, a importat din Canada 750 de plante de afin siberian, planta cu care considera ca va da lovitura in afaceri. Desi este absolvent

30 Aprilie 2018 - Razie in discotecile si cluburile din Satu Mare

Politistii au organizat actiuni in municipiul Satu Mare, in zona discotecilor si a barurilor.

30 Aprilie 2018 - Tinerii din Satu Mare se imbogatesc fara a fi angajati ori patroni de firme

Cativa tineri din Satu Mare au descoperit o noua metoda prin care pot trai confortabil fara a fi angajati, acestia s-au apucat de jocul online de Poker.