Înapoi la listarea arhivei

10 Iulie 2018 - 350 de fermieri din judet mai au de restituit subventii necuvenite

Pana in 2020, majoritatea fermierilor vor fi verificati prin teledetectie

10 Iulie 2018 - Barbat ucis in bataie. Principalul suspect, fiul acestuia

Un barbat in varsta de 65 de ani a fost ucis in apartamentul in care locuia, in municipiul Baia Mare. Politistii suspecteaza ca ucigasul ar fi chiar fiul acestuia.

10 Iulie 2018 - Cod portocaliu de inundatii pe Tur

Meteorologii au emis o avertizare de Cod portocaliu de inundatii in judetele Satu Mare si Maramures.

10 Iulie 2018 - E scris pe Tricolor Unire ! Spectacol, duminica, in comuna Odoreu

Duminica 15 iulie, cu incepere de la ora 15.00, in Caminul Cultural din centrul comunei Odoreu, va avea loc spectacolul "E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE", organizat de catre Fundatia Etnofolclorica

10 Iulie 2018 - Se lucreaza pe strada Gabriel Georgescu. Folositi rute ocolitoare

Incepand de azi, 10 iulie, circulatia rutiera pe strada Gabriel Georgescu, pe tronsonul cuprins intre strazile Iuliu Maniu si Bujorului este restrictionata.

10 Iulie 2018 - Zece soferi au ajuns pietoni

Politistii desfasoara permanent activitati de prevenire a faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice si combaterea accidentelor de circulatie.

10 Iulie 2018 - Lenard Berei, locul 2 la un turneu Fila din Istanbul

Satmareanul Lenard Berei a intrat in weekend pe saltele la un turneu Fila organizat la Istanbul in Turcia. Sportivul de la CSA Steaua a luptat la categoria 130 kilograme, unde a terminat pe locul 2.

10 Iulie 2018 - Tataran participa la C.M. de la Wuxi

Campionatul Mondial de scrima, editia 2018, se va desfasura in orasul chinez Wuxi in perioada 19-27 iulie.

10 Iulie 2018 - Satmareanul Tincu va juca in Cipru

Dupa mai bine de zece ani petrecuti in Liga 1, fostul fotbalist satmarean Razvan Tincu (31 de ani) a plecat din Romania in campionatul din Cipru.

10 Iulie 2018 - Programul sferturilor de finala de la Wimbledon

Dupa sapte ani, Rafael Nadal a reusit sa se califice din nou intr-un sfert de finala la Wimbledon. Ibericul, numarul unu in clasamentul ATP, a trecut in optimi, 6-3, 6-3, 6-4, de Jiri Vesely.

10 Iulie 2018 - Unda verde pentru soseaua de centura

Lucrarile efective pentru soseaua de centura a municipiului Satu Mare demareaza la inceputul saptamanii viitoare, mai exact de luni, 16 iulie.

10 Iulie 2018 - Femeie lovita pe trotuar de un microbuz

Politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe str. Paulesti din municipiul Satu Mare. Totul s-a intamplat in cursul zilei de luni, 9 iulie.

10 Iulie 2018 - Incep lucrarile la Centura Satmarului

Incep lucrarile efective la centura Satmarului, spune primarul Kereskenyi Gabor. In cadrul acestui proiect va fi construit si un pod peste Somes, care se va afla in zona Hotelului Dana de pe Drumul

10 Iulie 2018 - Scandal pe Closca. Se drogau cu marijuana

Un echipaj al Politiei Locale a fost solicitat sa intervina pe b-dul Closca pentru a-i potoli pe sase tineri care faceau scandal.

10 Iulie 2018 - Fara sprijin local, CS Adep renunta la Divizia A de handbal

In urma cu aproximativ un an scriam ca "CS Adep duce mai departe traditia handbalului satmarean". Clubul reprezentat de Ciprian Maries, Dan Sebastian si Albert Kibedi a pornit pe un nou drum prin

10 Iulie 2018 - Se intampla la Satu Mare ! Picnic in parcarea unui bloc

Sase barbati au fost sanctionati de Politia Locala Satu Mare pentru ca au facut ...picnic in parcarea unui bloc de pe strada Milcov din Satu Mare.

10 Iulie 2018 - Accident cu victima. Doua masini avariate (Foto)

Un accident soldat cu o persoana ranita a avut loc luni (9 iulie) seara la intersectia dintre B-dul Closca si strada Dariu Pop din Satu Mare.

10 Iulie 2018 - Satu Mare in Cartea Recordurilor. Cand va avea loc decernarea diplomei

Joi, 12 iulie va avea loc festivitatea de decernare a Certificatului de omologare a recordului inscris in Cartea Recordurilor Romania: "Cel mai lung panou mozaic realizat din capace de plastic".

10 Iulie 2018 - O ambulanta din Satu Mare a intervenit la un accident in Cluj (Foto)

Doua masini au iesit luni, 9 iulie in decor, unul intr-un lan de porumb si celalalt in santul de pe marginea drumului, dupa ce soferii nu au adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum.

10 Iulie 2018 - 1500 de lei pentru absolventii care se angajeaza in termen de 60 de zile de la terminarea studiilor

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Satu Mare anunta ca absolventii institutiilor de invatamant si ai scolilor speciale promotia 2018, care se inregistreaza la agentie sau la

10 Iulie 2018 - Andrei Marcus a castigat al 28-lea turneu de tenis

Daniela Pop s-a impus si ea la turneul de la Zalau

10 Iulie 2018 - Incep pregatirile pentru Unirea Tasnad

Unirea Tasnad isi va relua azi pregatirile pe propriul teren. Prima intalnire de dupa sezonul 2017-2018 va avea loc de la ora 17:00, iar acolo sunt asteptate sa ajunga si noutatile din lot.

10 Iulie 2018 - Azi se decide prima finalista a Cupei Mondiale de fotbal

Franta - Belgia, de la ora 21:00 pe TVR 1 si TVR HD

10 Iulie 2018 - Sunt adversari, dar evolueaza la aceleasi echipe de club

Conform ziarului L'Equipe, citat de gsp.ro, unii jucatori francezi vor fi "inamici" pentru o seara cu jucatorii belgieni. Numerosi francezi sunt colegi de club cu unii belgieni si pastreaza legaturi

10 Iulie 2018 - Drum dezastruos la iesirea din Tasnad spre Cig

De starea drumurilor se plange si un locuitor al orasului Tasnad, cititor al cotidianului Informatia Zilei.

10 Iulie 2018 - ANUNEs OFICIAL! Incep lucrarile la Centura. Pod peste Somes intr-un an

Este oficial! De saptamana viitoare incep lucrarile efective la Centura Ocolitoare a municipiului Satu Mare. Anuntul a fost facut astazi, de coordonatorul lucrarii, Mircea Ignat si de reprezentantii

10 Iulie 2018 - Evaluarea Nationala. 16 elevi, nerepartizati

In urma derularii etapei de admitere computerizata in invatamantul liceal, pentru anul scolar 2018-2019, situatia la nivelul judetului Satu Mare se prezinta dupa cum urmeaza:

10 Iulie 2018 - Raliu in Esara Oasului

In data de 14 iulie, pe drumul judetean dintre Negresti-Oas si Huta Certeze se va desfasura raliul de Viteza pe Traseu Montan (VTM).

10 Iulie 2018 - Sunt amendate probleme din strada de la Cupa Mondiala din Rusia

Desi autoritatile rusesti au promis ca in timpul Cupei Mondiale nu vor avea loc incidente in strada, iata ca huliganii au reusit sa dea batai serioase de cap oamenilor de ordine si politistilor rusi.

10 Iulie 2018 - Discursul de adio al fostei sefe DNA. Reactii la revocarea din functie

Dragnea mentine amenintarea suspendarii, PNL da credit presedintelui, iar un deputat USR isi varsa pe Facebook supararea