Înapoi la listarea arhivei

18 August 2018 - Primarul din Homoroade, acuza. Ce spune edilul (Foto)

Primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, acuza Ocolul Silvic Satu Mare ca nu a taiat patru arbori care pun in pericol siguranta celor care vor participa duminica, 19 august la Festivalul

18 August 2018 - Scandalagiu cautat in toata Rusia, descoperit la Petea (Foto)

In data de 16 august, in jurul orei 15.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara cetateanul din R. Moldova, M. G., in varsta de 26 de ani.

18 August 2018 - Cum a vrut sa-si scoata copilul din tara

Sambata, 17 august, in jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pe sensul de iesire din tara, calatorind ca pasager intr-un microbuz marca Volkswagen, o femeie,

18 August 2018 - Prinsa cu droguri in centrul Satmarului (Foto)

O tanara de 31 de ani a fost prinsa in Piata Libertatii din Satu Mare, avand la ea substance etnobotanice. Cazul a fost preluat de Politia Municipiului.

18 August 2018 - La multi ani, Nicu Stef!

Cel mai longeviv jucator de fotbal din judet, Nicu Stef a implinit vineri frumoasa varsta de 64 de ani. Este un portar activ, mai intra din cand in cand in poarta echipei Venus Dumbrava.

18 August 2018 - Liga 2, etapa 3

Etapa a treia din Liga 2 la fotbal a fost fragmentata si se va disputa pe parcursul a trei zile. De fapt, doua s-au disputat vineri dupa amiaza, zice-se la solicitarea unor posturi de televiziune.

18 August 2018 - Cod rosu ! Nervi in Vama Petea

Traficul persoanelor si autoturismelor la Petea se desfasoara destul de anevoios. Trafic Online arata azi (18 august) dimineata un timp de asteptare de 60 de minute.

18 August 2018 - Alerta ! Ce vrea sa faca WatsApp

WatsApp a dat o veste nu tocmai buna pentru utilizatori. Pe 12 noiembrie vor sterge fotografiile, chat-urile si videoclipurile pe care le detineti.

18 August 2018 - A imprumutat masina unei "prietene", apoi a ramas fara ea. Povestea penala

Situatie de-a dreptul uluitoare in care a ajuns satmareanul Sergiu L., dupa un simplu gest de prietenie. Acesta si-a imprumutat masina unei amice, Filomena C., insa nu a banuit ca un gest minor ar