Înapoi la listarea arhivei

19 Ianuarie 2019 - O noua emisiune la PRO TV. Doi satmareni printre jurati (Fotogalerie)

Doi satmareni, Lavinia Goste si folkist-ul George Negrea sunt juratii noului format de emisiune-concurs lansat de ProTV. Echipa emisiunii "Canta acum cu mine", care va incepe curand la Pro TV, a

19 Ianuarie 2019 - Accident in Ungaria. Masina cu 5 romani, izbita de un TIR

Un autoturism in care se aflau 5 romani a fost izbit in plin de un TIR. Teribilul accident a avut loc azi (19 ianuarie) dimineata in Ungaria.

19 Ianuarie 2019 - Gripa face ravagii. Suntem la un pas de epidemie

Gripa face ravagii in Romania. Numarul persoanelor care au murit in acest sezon gripal se ridica, astfel, la 14 persoane.

19 Ianuarie 2019 - Gripa face ravagii in tara! Doua cazuri grave la Satu Mare!

Gripa face ravagii in tara! Nu mai putin de 14 persoane au murit recent din cauza gripei, a anuntat ministrul Sanatatii Sorina Pintea. Doua persoane din judetul Satu Mare sunt diagnosticate cu gripa.

19 Ianuarie 2019 - Halep - Venus Williams, azi, dupa ora 10:00

Simona Halep, finalista in 2019 la Australian Open, o va intalni pe Venus Williams in turul trei al turneului de la Melbourne. Meciul dintre Simona Halep, locul 1 WTA, si Venus Williams, locul 36 WTA

19 Ianuarie 2019 - Jaf la Auchan Satu Mare! Hotii, mascati cu cagule, au spart un magazin de electronice

Jaf la hipermarketul Auchan din municipiul Satu Mare. Trei indivizi cu cagule au dat buzna in aceasta dimineata in incinta complexului, furand mai multe bunuri de valoare.

19 Ianuarie 2019 - "Big Brother" in ambulante. Totul va fi inregistrat

Ambulantele din Romania vor fi dotate cu camere video in interior. Declaratia a fost facuta la Alba Iulia de catre seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul de Interne, Raed

19 Ianuarie 2019 - La multi ani, Cristi Popa!

Ziua de 19 ianuarie este una de sarbatoare pentru Cristi Popa, antrenorul Unirii Tasnad. Este un tehnician tanar si de viitor pe care-l da judetul Satu Mare.