Înapoi la listarea arhivei

03 Martie 2019 - Scoala Nr. 10 a primit denumirea Ferenc Rakoczi, prin votul consilierilor municipali de la toate partidele

Consiliul Local Satu Mare s-a intrunit in sedinta ordinara, sedinta care a fost prezidata de consilierul Robert Maurer. Pe ordinea de zi au fost inscrise 28 de proiecte de hotarare si punctul diverse.

03 Martie 2019 - Concert extraordinar cu Aldo Blaga la Negresti-Oas

Aldo Blaga&TzikaSax Orchestra vor concerta joi (7 martie) seara la Negresti-Oas. Concertul va avea loc de la ora 18.00 la Sala de evenimente "Colt de Rai".

03 Martie 2019 - Un medic i-a restituit unei batrane plicul cu bani pe care i l-a strecurat. "Credeti-ma, sunt platit pentru munca mea"

Un medic din Spitalul municipal Carei a returnat un plic cu bani pe care i-l strecurase o pacienta pensionara intre actele sale medicale. Gestul medicului si discutia pe care acesta a purtat-o cu

03 Martie 2019 - Soferul care a produs accidentul din Seini, era sub influenta alcoolului

Soferul care sambata, 2 martie a ucis cu masina la Seini un copilas de doar 1 an si 8 luni era sub influenta bauturilor alcoolice.

03 Martie 2019 - Cu masina ... la plimbare prin parc ! (Foto)

Apoi, unde sa-si gaseasca omul loc de parcare, decat in buricul parcului, pe una dintre alei.

03 Martie 2019 - Vreme buna ! Meteorologii ne dau sperante

Meteorologii vin cu vesti bune pentru toata tara, in aceasta perioada a anului.

03 Martie 2019 - Incepe inscrierea copiilor in invatamantul primar

Prima etapa din procesul de completare si depunere a cererilor de inscriere a copiilor in invatamantul primar se desfasoara intre 4 si 22 martie.

03 Martie 2019 - Trei ferme din judet, amendate cu 4.000 de lei pentru introducerea de animale fara acte

Inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat 168 actiuni de control. Verificarile au vizat: exploatatii profesionale si non profesionale de