Înapoi la listarea arhivei

17 Iunie 2019 - Incendiu la o societate de prelucrare a metalelor pretioase din Satu Mare (Foto)

In aceasta dimineata s-a declansat un incediu la o societate de prelucrare a metalelor pretioase. Pompierii satmareni au salvat mai multe utilaje de prelucrare si produse depozitate.

17 Iunie 2019 - Simona Halep ramane pe locul 8 WTA

In noul top WTA dat publicitatii luni, Simona Halep apare tot pe locul 8 cu 3.963 p. Romanca este cu peste 2.400 p in spatele japonezei Naomi Osaka, ramasa in fruntea ierarhiei.

17 Iunie 2019 - Galerie foto de la CSM Satu Mare - Rodna si declaratia lui Zoltan Ritli

Dupa cronica meciului CSM Satu Mare - Minerul Rodna, scor 5-0, revenim cu o declaratie a antrenorului Zoltan Ritli, dar si cu o galerie foto.

17 Iunie 2019 - Festivalul Traditiilor si Mestesugurilor la Paulesti(foto)

Duminica, 16 iunie 2019, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare si in parteneriat cu Primaria si Consiliul

17 Iunie 2019 - Incendiu la Roza Oro in Satu Mare (foto)

Interventia prompta a pompierilor satmareni a preintimpinat extinderea unui incendiu izbucnit intr-una din incaperile unei societati de prelucrare a metalelor pretioase de pe strada Aurel Vlaicu din

17 Iunie 2019 - Furtuna de duminica seara a doborat trei copaci in zona Carei

Copac cazut

17 Iunie 2019 - FOTO. Trupul copilului inecat in Somes a fost gasit

Trupul copilului inecat in Somes a fost gasit, dupa lungi cautari. Pompierii au scos trupul neinsufletit al baiatului la mal.

17 Iunie 2019 - Instabilitate atmosferica in judet

Administratia de Meteorologie a emis luni o atentionare valabila pana miercuri la ora 23.00. Codul galben de manifestari de instabilitate atmosferica vizeaza aproape toata tara, precum si Satu Mare.

17 Iunie 2019 - Protejati animalele de canicula

Avand in vedere efectele daunatoare asupra sanatatii si bunastarii animalelor provocate de temperaturile ridicate din aceasta perioada precum si din perioadele urmatoare, atentiona proprietarii/