Înapoi la listarea arhivei

03 Noiembrie 2022 - Accident intre Moftin si Carei!

Joi, la ora 10:15 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes" al judetului Satu Mare a fost alertat sa intervina la un accident rutier, pe DN 19, intre localitatile Carei si Moftin.

03 Noiembrie 2022 - USR: PSD si PNL spun ca nu au bani sa creasca pensiile, dar creaza sute de slujbe noi la stat

PSD si PNL spun ca nu au bani sa creasca pensiile, dar creaza sute de slujbe noi la stat, transmite USR.

03 Noiembrie 2022 - Toncean, director la Federatia Mondiala de Culturism

Joi, 3 noiembrie 2002, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness (FRCF), Gabriel Toncean a anuntat ca a fost numit director executiv al Federatiei Mondiale de Culturism si Fitness, in

03 Noiembrie 2022 - In judetul Satu Mare se vor construi inca doua crese moderne

In judetul Satu Mare se vor mai ridica doua crese. Una mare va fi constuita in municipiul Satu Mare, pe strada Iuliu Coroianu nr. 46, iar la Capleni se va construi o cresa mica.

03 Noiembrie 2022 - Schimbarile climatice au cauzat in ultimul deceniu pierderi economice de peste 145 mld. euro in UE

Schimbarile climatice au cauzat in ultimul deceniu pierderi economice de peste 145 miliarde de euro in Uniunea Europeana, arata datele publicate recent de Oficiul European de Statistica (Eurostat).

03 Noiembrie 2022 - Scadere cu 11,8% a numarului de autorizatii de construire pentru zona rezidentiala, in primele noua luni

Numarul autorizatiilor de construire eliberate pentru cladirile rezidentiale a scazut cu 11,8%, in primele noua luni ale anului in curs, comparativ cu aceeasi perioada din 2021, arata datele

03 Noiembrie 2022 - CFR Cluj este favorita la calificarea in primavara europeana

Iata-ne ajunsi in fata ultimei etape din grupele Conference League. CFR Cluj este favorita la calificarea in primavara europeana, iar FCSB si-a cam incheiat "socotelile" cu aceasta competitie.

03 Noiembrie 2022 - FOTO. Accident in lant, cu trei masini, in judetul Satu Mare. Victime multiple

Astazi, la ora 10:15 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes" al judetului Satu Mare a fost alertat sa intervina la un accident rutier, pe DN 19, intre localitatile Carei si Moftin.