Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.489 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Continuam impreuna!

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 21:41

Prin increderea primita de la cetateni , in ultimii 12 ani , am incercat sa ridic nivelul de dezvoltare al Comunei Homoroade. N-am reusit tot ce mi-am propus si poate n-am facut minuni , dar din pacate nu traim intr-o "Tara a minunilor" ....Traim intr-o tara macinata de lupte politice , in care guvernele schimba in continuu prioritatile , programele de dezvoltare si conditiile de accesare a fondurilor nationale si europene.

Totusi , prin investitii publice si private in valoare de 10 milioane

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Maier Calin Daniel Vasile, Primar pentru Tasnad

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 21:13

Maier Calin Daniel Vasile, Primar pentru TasnadDragi tasnadeni,
Programul nostru electoral pentru mandatul 2020- 2024 este unul pornit de la cele mai mari nevoi, cele mai mari necesitati ale orasului, un program construit impreuna cu tasnadenii, tinand cont de ceea ce isi doresc ei dar si de posibilitatile concrete de realizare.
Crearea de locuri de munca, imbunatatirea conditiilor de studiu in invatamant, anveloparea blocurilor de locuinte dar si dezvoltarea infrastructurii, inclusiv a celei din sistemul de sanatate, amenajarea unei zone

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Balogh Daniel, Primar pentru comuna Craidorolt

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 21:11

Balogh Daniel, Primar pentru comuna CraidoroltDragi locuitori ai comunei Craidorolt, tin sa va multumesc pentru toata increderea si toata sustinerea pe care mi-ati oferit-o inca de la inceputul primului meu mandat.
Dupa cum am spus, consider ca am realizat multe dintre obiectivele pe care ni le-am propus pentru comuna noastra, dar nu s-au terminat aici, eu si consilierii locali PSD ne dorim votul dumneavoastra, din data de 27 septembrie 2020, pentru a ne putea duce spre realizare planurile pe care le avem in urmatorii 4 ani. Va asigur ca

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Adrian Stef: "Sprijinirea si promovarea culturii satmarene a fost si ramane o prioritate pentru mine!"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 20:55

Adrian Stef: "Sprijinirea si promovarea culturii satmarene a fost si ramane o prioritate pentru mine!"Satmarenii stiu ca in mandatul meu anterior am acordat constant sprijin artistilor si cercetatorilor valorosi prin punerea la dispozitia lor a fondurilor, spatiilor si altor resurse necesare desfasurarii activitatii lor, dar si prin sustinerea unor festivaluri locale sau organizarea Zilelor Judetului Satu Mare. Doresc sa reluam aceasta colaborare prin punerea in valoare a comorilor culturale ale Satmarului.
In ceea ce priveste functionarea institutiilor de cultura finantate de Consiliul

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Radu Panait, candidatul USR PLUS la Primaria Satu Mare: "Satmarenii merita sa imbatraneasca frumos"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 20:52

Radu Panait, candidatul USR PLUS la Primaria Satu Mare: "Satmarenii merita sa imbatraneasca frumos"Se zice ca poti spune multe despre o societate dupa felul in care isi trateaza batranii. Ei bine, la acest capitol cred ca Satu Mare mai are de lucrat. Conform recensamantului din 2011, la nivelul municipiului Satu Mare, 13% din populatie avea peste 65 de ani. An de an, prin miscari populiste, clasa politica considera ca daca cresc un pic pensiile raspund la toate nevoile pe care pensionarii le au. Lucrurile, din pacate, nu stau asa.
In momentul de fata cetatenii de varsta a 3-a din Satu Mare

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Radu Roca la Turulung si Halmeu: "Am fost primiti cu interes si am aflat ca in ambele comune oamenii mai au multe probleme pe care le doresc rezolvate"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:29

Radu Roca la Turulung si Halmeu: "Am fost primiti cu interes si am aflat ca in ambele comune oamenii mai au multe probleme pe care le doresc rezolvate"Luni de dimineata, impreuna cu presedintele PSD Ionut Onet si cu viitorul consilier judetean Catalin Filip am pornit spre comunele Turulung si Halmeu unde alaturi de candidatul nostru la functia de primar Achim Ciprian(Turulung) si de presedintele PSD Halmeu Csaba Mike am luat la pas strazile localitatilor pentru a le explica oamenilor solutiile pe care echipa Partidului Social Democrat le propune pentru zona lor.
Am fost primiti cu interes si am aflat ca in ambele comune oamenii mai au multe

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

RADU ROCA, in campanie la Odoreu: "Am stat de vorba cu oamenii pentru a le afla problemele"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:29

RADU ROCA, in campanie la Odoreu: "Am stat de vorba cu oamenii pentru a le afla problemele"Luni dupa-amiaza impreuna cu echipa judeteana, precum si cu colegele mele Manuela si Viorica Rogoz am luat la pas strazile comunei Odoreu pentru a sta de vorba cu oamenii si a le afla problemele.
Principalele proiecte pe care viitoarea echipa de consilieri locali a Partidului Social Democrat Odoreu isi propune sa le implementeze in mandatul urmator sunt:
-trecerea din domeniul privat in domeniul public a strazilor nou infiintate pentru introducerea utilitatilor si asfaltarea lor
-amenajarea de

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

DOREL COICA: Noi, militarii, am fost instruiti sa respectam onoarea, cinstea si demnitatea

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:28

DOREL COICA: Noi, militarii, am fost instruiti sa respectam onoarea, cinstea si demnitatea"Noi, militarii, am fost instruiti sa respectam onoarea, cinstea si demnitatea. Mi-am respectat toate juramintele facute, cel fata de familie, cel facut Statului Roman si cel al lui Hippocrate.
Satu Mare a devenit un oras in care este periculos sa locuiesti, un oras in care nimeni nu mai este in siguranta. Satu Mare are nevoie de un primar dispus sa coboare militaria din pod, un primar care sa puna siguranta cetateanului pe primul loc!", a declarat candidatul PSD la Primaria municipiului Satu

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

"SI COICA CE A FACUT?": "Vreau sa ajung inapoi la Primarie pentru ca vreau sa termin ceea ce am inceput"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:27

"SI COICA CE A FACUT?": "Vreau sa ajung inapoi la Primarie pentru ca vreau sa termin ceea ce am inceput"Au intrebat "SI COICA CE A FACUT?" Le-am raspuns printr-un serial pe care am fost nevoit sa-l impart pe sezoane. Am dovedit si celor mai inflacarati contestatari ca am fost primarul cu cele mai mari realizari din 1990 si pana in prezent. Apoi au spus ca mi-am dezvoltat afacerea pe timpul mandatului de primar. Le-am demonstrat ca afacerea mea s-a dezvoltat cu mult timp inainte sa ajung la Primarie. Si s-a dezvoltat cu credite bancare, cu multa munca si cu multa dragoste fata de meseria pe care o

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

DOREL COICA: "Nu va cer altceva decat sa fiti corecti si sinceri cu mine si cu voi"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:27

DOREL COICA: "Nu va cer altceva decat sa fiti corecti si sinceri cu mine si cu voi"Asa arata orasul Satu Mare in momentul in care am preluat mandatul de primar. Asta am mostenit eu de la administratia UDMR, o administratie care a condus orasul doua mandate inaintea mea. Dragii mei, nu va cer altceva decat sa fiti corecti si sinceri cu mine si cu voi atunci cand raspundeti la intrebarea "SI COICA CE A FACUT?".

/* inline tdc_css att */ .tdi_33_845{ margin-bottom:30px !important; } /*

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Rectificare in favoarea romanilor!

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:14

Rectificare in favoarea romanilor!Parlamentul a decis astazi: rectificarea bugetului de stat si cea a bugetului de asigurari sociale se va face in favoarea romanilor!
Astazi, in plenul reunit al Parlamentului, PSD a prezentat rapoartele comisiilor de buget-finante privind rectificarile bugetelor de stat si al asigurarilor sociale.

"Amendamentele aduse de noi, cei din PSD, in comisiile reunite de buget, sunt clare si au intrunit majoritatea de voturi. Cele mai importante dintre acestea stabilesc:
at- Cresterea punctului de

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Unicarm vine in sprijinul crescatorilor de porci din judet

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:11

Unicarm vine in sprijinul crescatorilor de porci din judetPrefectul Radu Bud a convocat azi intr-o intalnire de lucru fermierii producatori in domeniul cresterii suinelor cu reprezentantul unuia dintre cei mai importanti procesatori de carne din tara, Vasile Lucut, pentru a gasi solutii pe termen scurt pentru valorificarea porcilor ajunsi la sfarsitul ciclului de crestere si care nu pot fi valorificati urmare a aparitiei focarelor de pesta porcina africana.
In judetul Satu Mare, activitatea a 12 ferme de crestere intensiva a porcilor este grav

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Se lucreaza la construirea celei de a doua celule a platformei de gunoi de la Depozitul Ecologic de la Doba

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:09

Se lucreaza la construirea celei de a doua celule a platformei de gunoi de la Depozitul Ecologic de la DobaConducerea Consiliului Judetean Satu Mare investeste intr-un mediu mai curat in judetul Satu Mare.
La Depozitul Ecologic de la Doba sunt in plina desfasurare lucrarile pentru construirea celei de-a doua celule a platformei de gunoi.

A fost deja asternut materialul impermeabil pentru protejarea solului de materialele contaminante, iar in curand, noua celula va putea prelua deseurile din judet, pentru urmatorii 6-7 ani.
/* inline tdc_css att */ .

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Anunt important pentru cluburile sportive satmarene!

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:09

Anunt important pentru cluburile sportive satmarene!Pentru incurajarea si sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta, in baza O.U.G. nr. 157/2020 si a Ordinului Ministrului Tineretului si Sportului nr. 1199/ 15.09.2020, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 853/ 17.09.2020, Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Satu Mare va acorda un ajutor financiar sub forma de voucher in cuantum de 300 de lei doar in vederea achizitionarii de echipament sportiv.
Beneficiarii de voucher

Sport / stiri Sport6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Cupa Romaniei va deschide sezonul 2020-2021

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:07

Cupa Romaniei va deschide sezonul 2020-2021Dupa doua luni de asteptare Federatia Romana de Baschet pare-se ca a gasit o formula acceptabila in pandemie de sezon competitional.
Astfel la feminin, sezonul va incepe cu un turneu din cadrul Cupei Romaniei ce se va juca cel mai probabil la Sfantu Gheorghe.
CSM Satu Mare , conform proiectului , ar urma sa fie intr-o grupa cu Agronomia Bucuresti si KSE Targu Secuiesc. Iar in a doua grupa ar fi repartizate Baschet Arad, Olimpia Brasov si Phoenix Simona Halep Constanta. Castigatoarele grupelor

Sport / stiri Sport4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Cuplurile de aur si de diamant, premiate la Satu Mare

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:06

Cuplurile de aur si de diamant, premiate la Satu MareCurtea Teatrului de Nord Satu Mare a gazduit ieri un nou eveniment dedicat cuplurilor de diamant si de aur care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de casatorie.
Primarul municipiului, Kereskenyi Gabor si viceprimarii Adrian Albu si Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate si un premiu banesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitand-i pe cei care au fost prezenti la festivitatea de premiere.

"Ma bucur sa ma aflu astazi, aici alaturi de dumneavoastra in acest

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Inca un caz de coronavirus la FCSB

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:06

Inca un caz de coronavirus la FCSBAlexandru Buziuc a fost testat pozitiv cu noul virus gripal si va deveni indisponibil pentru FCSB in urmatoarea perioada.
Atacantul transferat in vara de la Academica Clinceni a devenit astfel al zecelea jucator infestat cu Sars-Cov-2 la FCSB, anunta Antena Sport.
Buziuc a evoluat, duminica seara, in meciul de campionat cu FC Arges, partida la finalul careia s-a simtit rau si a fost supus unui test pentru coronavirus.
Rezultatul pozitiv a facut ca Buziuc sa fie extras din randul jucatorilor si

Sport / stiri Sport2 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Echipa ALDE la Satu Mare, formata din persoane determinate sa faca o schimbare in bine

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:11

Echipa ALDE la Satu Mare, formata din persoane determinate sa faca o schimbare in bineEchipa ALDE, a candidatului Dr. Cosmin Ratiu pentru Primarie si a candidatilor pentru Consiliul Local este una determinata sa produca o schimbare in bine.
"De cateva saptamani, suntem zilnic pe strazile satmarene pentru a sta de vorba cu cetatenii. Le ascultam problemele si necesitatile, pentru a le #solutiona cu prioritate din data de 28 septembrie, dupa ce #castigam alegerile.
Echipa este formata din persoane determinate sa faca o schimbare in bine, persoane de toate varstele, din toate

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Adrian Stef: "Prioritatile mele sunt dezvoltarea agriculturii si a economiei judetului, pentru a crea locuri de munca bine platite"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:10

Adrian Stef: "Prioritatile mele sunt dezvoltarea agriculturii si a economiei judetului, pentru a crea locuri de munca bine platite"In mandatul meu anterior la conducerea judetului, am fost unul dintre cei mai mari sustinatori ai producatorilor agricoli satmareni, iar un sprijin concret l-am dat atunci cand Consiliul Judetean a contribuit la finantarea Grupurilor de Actiune Locala, ce reprezinta interesele fermierilor din fiecare regiune si le asigura posibilitatea accesarii fondurilor europene pentru dezvoltarea activitatii lor.
Tot prin aceste GAL-uri intentionez sa infiintez, in urmatorul mandat, cate un centru de

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

PSD Carei va propune o echipa care imbina perfect tineretea, experienta si competenta

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:08

PSD Carei va propune o echipa care imbina perfect tineretea, experienta si competentaPSD Carei va propune o echipa care imbina perfect tineretea, experienta si competenta. In data de 27 septembrie va invitam sa votati Partidul Social Democrat - Ioan Onet la Primaria Municipiului Carei si echipa propusa pentru Consiliul Local al Municipiului Carei.
Votati pozitia 2 pe buletinul de vot.

/* inline tdc_css att */ .tdi_33_8f7{ margin-bottom:30px !important; } /* portrait */ @media

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Iosif Dobos, primarul potrivit pentru comuna Piscolt

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:07

Iosif Dobos, primarul potrivit pentru comuna PiscoltDragi consateni!
De mai bine de 12 ani am asigurat pentru copiii nostri conditii sa invete cum in putine comune din judet s-au asigurat. Le-am construit o scoala noua si moderna, dar din pacate in ultimii 12 ani nu s-a mai batut un cui in aceasta scoala. Ei sunt viitorul nostru si al acestei comune. Haideti ca impreuna sa recladim si sa le asiguram in continuare conditii optime pentru a se realiza in viitor.
Asa cum a fost neglijata sala, care cu mare eforturi a fost construita pentru ei, asa

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Paulestiul are nevoie de un primar ca Vasile Pomian

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:06

Paulestiul are nevoie de un primar ca Vasile PomianChiar daca a fost o saptamana lunga de campanie electorala, in care am luat la pas fiecare sat din comuna Paulesti, ospitalitatea si sinceritatea cu care ne-au intampinat cetatenii in satele lor ne dau puterea sa mergem mai departe!
Am incercat sa discutam cu cat mai multi oameni, pentru a afla care sunt problemele majore din comuna si am ascultat cu atentie propunerile de imbunatatire a nivelului de trai.
Un lucru este cert, cetatenii sunt nemultumiti de actuala conducere a comunei si sunt

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

PSD, in campanie electorala la Cauas

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 22:05

PSD, in campanie electorala la CauasDuminica, 20.09.2020, zi de campanie la Cauas! Alaturi de domnul Ionut Onet, presedinte PSD Satu Mare, impreuna cu Ionica Vonica, candidatul la functia de primar al comunei Cauas si cu o sustinere consistenta a staff-ului de campanie compus din consilieri si candidati la Consiliul Local Cauas - Cristi Vida, Majar Eusebiu, Remus Vida, Karoly Asztalos, Sandu Potrovita, Adrian Maxim, candidatul PSD la functia de consilier judetean, Florin Mulcutan, a participat la slujba religioasa si maslul care

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Primaria Homoroade va amenaja un loc de picnic la marginea pasunii Solduba

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:51

Primaria Homoroade va amenaja un loc de picnic la marginea pasunii SoldubaPasunea satului Solduba, situata langa drumul judetean DJ 193 A, reprezinta un loc de o frumusete rara, fiind considerata un "colt de rai" al judetului Satu Mare.
Aici, la umbra padurii si a perilor padureti, Primaria Homoroade va amenaja o zona speciala pentru activitati de picnic, ca cei care doresc sa iasa la iarba verde sa poata face acest lucru in conditii civilizate.
"Prin proiect se vor realiza: locuri pentru aprinderea focului, mese si banci de lemn, locuri de parcare, zona pentru

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

PSD Satu Mare: Sa facem MARE, Satu Mare!

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:40

PSD Satu Mare: Sa facem MARE, Satu Mare!"Fiecare zi este importanta si incercam sa fim prezenti in cat mai multe zone ale orasului, printre oameni acolo unde ne este locul.
Dialogul cu satmarenii ne-a oferit multa energie, dar si cu dorinta de a veni cu solutii pentru problemele lor.
La datorie de dimineata, am luat la pas iar Piata de Vechituri si zona Baritiu", a declarat echipa PSD pentru Gazeta de Nord-Vest.
Echipa PSD a fost formata, acum, din presedintele executiv - consilierul Ciprian Craciun, secretarul executiv -Cecilia

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Radu Roca, printre credinciosii din Poiana Codrului

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:39

Radu Roca, printre credinciosii din Poiana CodruluiCandidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean, Radu Roca, a participat duminica la Sfanta Liturghie la biserica ortodoxa din Poiana Codrului, comuna Crucisor alaturi de candidatii pentru Consiliul Judetean Catalin Filip si Gheorghe Rentea, candidata PSD la consiliul Local Satu Mare, Eugenia Sabou. candidatul PSD la Primaria Crucisor, Romi Coza si de fostul presedinte al PSD Satu Mare, Mircea Govor.
"Alaturi de primarul PSD, Romi Coza si de viitorul consilier judetean Catalin Filip (fiu al

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

"SI COICA CE A FACUT?"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:38

"SI COICA CE A FACUT?""SI COICA CE A FACUT?" Dragii mei, ce am facut eu se vede si din avion. Am fost primarul care a schimbat fata orasului, am fost primarul care a prioritizat curatenia si disciplina. Evenimentele din ultimele luni ne indica clar ca orasul e condus intr-un mod haotic.
Ca ne place sau nu, cineva trebuie sa coboare militaria din pod. Eu voi fi acela! Pe 27 septembrie avem ocazia sa scoatem amatorismul si indolenta din primarie. Puneti STOP minciunilor, puneti STOP machetelor, puneti STOP

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

DOREL COICA: "Totusi mai este timp pentru o dezbatere adevarata"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:38

DOREL COICA: "Totusi mai este timp pentru o dezbatere adevarata"Candidatul PSD la Primaria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, isi doreste, in continuare, o dezbatere televizata cu actualul primar Kereskenyi Gabor.
"A mai ramas foarte putin timp pana la alegerile locale. Cred totusi ca mai este timp pentru o dezbatere adevarata. Acestea fiind spuse, ii lansez inca o data invitatia domnului Kereskenyi Gabor la o dezbatere televizata IN DOI. Ii reamintesc domnului primar ca il las sa aleaga locul, ziua, ora, televiziunea si moderatorul. O saptamana frumoasa

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

DOREL COICA: UDMR foloseste in campania electorala practici care depasesc cu mult limita bunului simt

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:37

DOREL COICA: UDMR foloseste in campania electorala practici care depasesc cu mult limita bunului simtCandidatul PSD la Primaria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, este de parere ca UDMR foloseste in campania electorala practici care depasesc cu mult limita bunului simt.
"Dragi satmareni,
UDMR foloseste in campania electorala practici care depasesc cu mult limita bunului simt. Sunt atat de obsedati sa ramana la putere incat trimit scrisori prin care cer votul unor oameni trecuti in nefiinta de foarte multi ani. Le cer public celor de la UDMR sa opreasca acest mod mizerabil de a face campanie

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Satmarenii la inaltime pe circuitul de la Arad

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 21:28

Satmarenii la inaltime pe circuitul de la AradSub egida Automobil Clubului Roman, in calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala (ASN) pentru sportul automobilistic si de karting din Romania, conferita de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), etapa a III-a a Campionatului International ACR de Rally Sprint a avut loc in premiera, sambata la Arad.
La circuitul VIK Power Racing din Arad am avut parte de in Etapa a III-a a Campionatului International ACR de Rally Sprint. Traseul de concurs a avut o lungime de 1130 m si a fost

Sport / stiri Sport3 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Dr. Szilagyi Iosif, condus pe ultimul drum de cei care l-au cunoscut (Foto)
Luni a fost condus pe ultimul drum doctorul Szilagyi Iosif, un reputat si stimat medic diabetolog, ...
FOTO. Se ridica structura noii autogari din municipiul Satu Mare. Aici vor ajunge calatorii din judet
Lucrarile pentru constructia autogarii de pe strada Fabricii din municipiul Satu Mare avanseaza pe ...
Cat ar trebui sa fie salariul unui roman care doreste sa acceseze programul Noua Casa
Programul Noua Casa este cel care i-a luat locul programului cunoscut sub numele de Prima Casa. ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor