FOTO. Masina ridicata cu scandal. Politia Locala a folosit spray-ul, oamenii au chemat ambulanta

   

Masina ridicata cu scandal in municipiul Satu Mare. Totul s-a intamplat astazi, pe aleea Tarnavei din municipiul Satu Mare, cand politistii locali au observat un autoturism, cu numere de Brasov, parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Potrivit surselor PortalSM, politistii locali au somat soferul, la ora 9,30 sa isi mute autoturismul deoarece ocupa fara drept un loc destinat persoanelor cu handicap. Patrula politistilor locali a revenit pe strada respectiva in jurul orei 11,00, dar pentru ca autoturismul era parcat tot acolo, politistii au solicitat echipajul de ridicat masini de la Administratia Domeniului Public.
La sosirea autospecialei, un barbat, de 61 de ani, a incercat sa ii determine pe politisti si pe cei de la ADP sa nu ridice autoturismul, moment in care spiritele s-au agitat. El invoca faptul ca nu ar fi fost lasata vreo somatie, iar discutiile au continuat in contradictoriu. Cert este ca un politist local a folosit spray-ul lacrimogen simtindu-se amenintat de barbat. Alte persoane de la fata locului au sunat la 112 chemand un echipaj de ambulanta si unul de la Politia Romana pentru a calma spiritele.

La fata locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a consultat pe barbatul respectiv, fara insa a fi nevoie de ingrijiri medicale, iar politistii i-au aplicat celui care a sunat la 112 o amenda de 2.000 de lei pe motiv ca ar fi apelat abuziv la acest numar.

Barbatul amendat se simte nedreptatit si considera ca a vrut doar sa calmeze spiritele cand a vazut ca persoana respectiva ar fi agresata de catre cei de la politia locala.

"Sunt mai multi martori oculari care au vazut ce s-a intamplat. De ce politia locala a comis acte de violenta asupra domnului respectiv? Am sunat la 112 pentru a chema Politia Romana sa aplaneze conflictul si m-au amendat tot pe mine cu 2.000 de lei pentru apel nejustificat", ne-a marturisit persoana sanctionata.

In cele din urma, masina a fost ridicata, iar proprietarul va trebui sa achite 800 de lei pentru a o primi inapoi.

Urmeaza sa se faca verificari pentru a se stabili daca Politia a gresit sau nu, din primele informatii reiesind ca politistii ar fi actionat legal.
Joi, 21 Ianuarie 2021, ora 07:47
Sursa: Portalsm.ro

Portalsm.ro
Cele mai citite stiri
VIDEO. Cele mai frecvente greseli din sensul de la Burdea. Ce trebuie sa stie soferii
Cele mai frecvente greseli din sensul de la Burdea. Ce trebuie sa stie soferii. Sensul giratoriu de ...
FOTOPLANURI. PREMIERA absoluta pentru SATU MARE. A fost SEMNAT contractul
Primarul Kereskenyi Gabor a semnat contractul de proiectare si executie a pasarelei pietonale care ...
Angajatii de la stat vor putea lucra pana la 70 de ani
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat duminica, la emisiunea Insider Politic, ca varsta de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor