FOTO. Se ofera 10.000 de euro fiecarei familii romanesti care se repatriaza. Ministri, secretari de stat si parlamentari la "Ziua Diasporei - Negresti Oas este Acasa!"

Vineri, 16 August 2019, ora 22:20
51 citiri
Prefectul judetului Satu Mare, Darius Filip s-a aflat astazi, 16 august 2019, la prima editie a Zilei Diasporei - Negresti Oas este Acasa! Reprezentantul Guvernului in teritoriu i-a intampinat la Luna Ses pe ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, respectiv pe ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Natalia Intotero. Au fost prezenti si secretari de stat de la nivelul mai multor ministere, reprezentantul grupului parlamentar al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.