Numerele de urgenta din Romania si din fiecare judet, ce pot fi apelate off-line. Lista adaposturilor de protectie civila din Romania!Disponibile in Aplicatia InfoCons !

Marti, 27 Februarie 2024, ora 10:39
61 citiri
In contextul situatiei actuale, InfoCons vine in sprijinul cetatenilor cu Aplicatia Gratuita InfoCons, ce cuprinde informatii utile in 33 de limbi, unica la nivel international, dezvoltata independent si transparent si in stransa legatura cu Programul de Informare la nivel international Consumers Protection , care iti pune la dispozitie :
- Numerele utile si de urgenta la nivel judetean, national si international ce pot fi apelate si off-line regasite in sectiunea SOS.
Aplicatia InfoCons ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.