Pandemie. Coronavirusul a blocat industria vinului din Romania si implicit cea din Satu Mare. Cea mai afectata ramira este turismul viticol, o sursa importanta de venit pentru crame.

Duminica, 09 August 2020, ora 13:10
80 citiri
In Romania sunt peste 250 de crame, iar dintre acestea doar 100 de crame fac turism viticol . "Turistii care isi planifica acum astfel de iesiri sunt din ce in ce mai avizi de informatii ce tin de acest domeniu de activitate".
Epidemia de Coronavirus a afectat considerabil industria vinului din Romania, in special turismul viticol, care pana la izbucnirea crizei mergea pe o panta ascendenta. Efectele crizei au redus anul acesta numarul turistilor care alegeau experienta unei vizite la crama. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.